Arend ter Steege exposeert zijn werk de komende weken in het Koetshuis van havezate de Oosterhof. Met zijn kunstschilderwerk treedt hij in de voetsporen van zijn vader Otto.
Arend ter Steege exposeert zijn werk de komende weken in het Koetshuis van havezate de Oosterhof. Met zijn kunstschilderwerk treedt hij in de voetsporen van zijn vader Otto. Foto: Arend ter Steege

Arend ter Steege exposeert in het Koetshuis Oosterhof

Algemeen

RIJSSEN - Arend ter Steege, oud-eigenaar van Otje van Potje, exposeert de komende weken in het Koetshuis van de Oosterhof. De opening van zijn overzichtsexpositie is zaterdagmiddag om 16.00 uur.  

Ter Steege is aan zijn creatieve hobby begonnen op advies van zijn vrouw. “Ik was altijd aan het werk en ze adviseerde me om te gaan schilderen, want mijn vader deed dat vroeger ook altijd.” Ongeveer zeven jaar geleden is bij begonnen. “Ik ben op schilderles gegaan bij Henk Mulder in Holten. Inmiddels heb ik de zaak overgedaan aan Henrico ter Harmsel en heb ik wat meer tijd om me met mijn hobby bezig te houden.”

Ter Steege is inmiddels lid geworden van HobbyKunstRijssen. “Een gezellige club hobbyisten die op dinsdagavond en donderdagmiddag samen hun hobby uitoefenen in de Hobbyboerderij en les krijgen.”

Het werk van Ter Steege bestaat uit stillevens, portretten, landschappen en stadsgezichten. De afgelopen zeven jaar heeft hij een behoorlijke collectie opgebouwd. Vrienden en kennissen adviseerden hem te gaan exposeren. Dat gaat nu gebeuren. Meer informatie is te vinden op www.hobbykunstrijssen.nl

!
Afbeelding
BlesSing in de H. Dionysius 20 uur geleden
Afbeelding
Pop-upwinkel Santa’s Snacks & More 23 uur geleden
Afbeelding
Kerstconcert van Twente Zangers in Parkgebouw 7 dec, 12:31
Afbeelding
Kom luisteren naar het kerstkoor van Amazing 7 dec, 08:54
Afbeelding
Ook in 2023 gaat TODA op pad voor Kerstbomenactie 6 dec, 20:07
Afbeelding
Kaarsenceremonie op de Canadese begraafplaats 6 dec, 18:04
Afbeelding
Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt 6 dec, 15:09
Afbeelding
Adventsconcert van ‘Praise the Lord’ 6 dec, 13:42