Arend ter Steege exposeert zijn werk de komende weken in het Koetshuis van havezate de Oosterhof. Met zijn kunstschilderwerk treedt hij in de voetsporen van zijn vader Otto.
Arend ter Steege exposeert zijn werk de komende weken in het Koetshuis van havezate de Oosterhof. Met zijn kunstschilderwerk treedt hij in de voetsporen van zijn vader Otto. Foto: Arend ter Steege

Arend ter Steege exposeert in het Koetshuis Oosterhof

Algemeen

RIJSSEN - Arend ter Steege, oud-eigenaar van Otje van Potje, exposeert de komende weken in het Koetshuis van de Oosterhof. De opening van zijn overzichtsexpositie is zaterdagmiddag om 16.00 uur.  

Ter Steege is aan zijn creatieve hobby begonnen op advies van zijn vrouw. “Ik was altijd aan het werk en ze adviseerde me om te gaan schilderen, want mijn vader deed dat vroeger ook altijd.” Ongeveer zeven jaar geleden is bij begonnen. “Ik ben op schilderles gegaan bij Henk Mulder in Holten. Inmiddels heb ik de zaak overgedaan aan Henrico ter Harmsel en heb ik wat meer tijd om me met mijn hobby bezig te houden.”

Ter Steege is inmiddels lid geworden van HobbyKunstRijssen. “Een gezellige club hobbyisten die op dinsdagavond en donderdagmiddag samen hun hobby uitoefenen in de Hobbyboerderij en les krijgen.”

Het werk van Ter Steege bestaat uit stillevens, portretten, landschappen en stadsgezichten. De afgelopen zeven jaar heeft hij een behoorlijke collectie opgebouwd. Vrienden en kennissen adviseerden hem te gaan exposeren. Dat gaat nu gebeuren. Meer informatie is te vinden op www.hobbykunstrijssen.nl

Afbeelding
De Lantaarn op stoom met The Doors Undercoversessie 2 uur geleden
Afbeelding
Fundatie-Fusion in het Kulturhus in Holten 3 uur geleden
Afbeelding
FC Twente pakt thuis 2-0 zege tegen FC Utrecht 25 jan, 12:27
Afbeelding
Zaalvoetballers Excelsior'31 onderuit bij koploper ZVV Ede 24 jan, 18:40
Afbeelding
Scrum brengt folkmuziek naar Rijssen 23 jan, 19:32
Afbeelding
Julia Seppenwoolde derde op NK Indoor Junioren D 600m 23 jan, 10:49
Afbeelding
Groen licht voor nieuwbouw ING-bank 23 jan, 07:48
Afbeelding
Apotheek Rijssen Noord opent maandag 23 januari haar deuren 22 jan, 20:08