Afbeelding

De Kindertuin opent dagopvang ‘de Waterlelie’

Algemeen

RIJSSEN - Na de voorjaarsvakantie heeft Christelijke Opvang de Kindertuin een nieuwe locatie aan de Molenstraat 9 in Rijssen geopend. De voormalige dokterspraktijk ‘de Weijerd’ is op de benedenverdieping omgebouwd tot een prachtig dagopvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

Met de opening van deze locatie, zal een nieuwe bloemennaam worden toegevoegd aan de reeks bestaande locaties van de Kindertuin, namelijk ‘de Waterlelie’. De Waterlelie beschikt over vier groepsruimtes voor twee dagopvanggroepen 0-2 jaar, één dagopvanggroep 0-4 jaar en één dagopvanggroep 1-4 jaar. Alle groepen beschikken daarnaast over een eigen stuk buitenspeelterrein. Tevens is het hoofdkantoor van de Kindertuin ook naar deze nieuwe locatie verhuisd. Bij de opening van de nieuwe locatie is de dagopvang van de Johan Frisoschool en de Willem-Alexanderschool hier naartoe verhuisd. Op deze locatie is nog ruimte om meer kinderen te plaatsen.

Deze locatie richt zich met name op de jongste kinderen. Christelijke Opvang de Kindertuin biedt een liefdevolle omgeving, waar ieder kind welkom is. Het kind mag op zijn/haar eigen niveau spelen, waarbij de ontwikkeling wordt gestimuleerd en het ongestoord de wereld mag ontdekken.

Op zaterdag 3 juni 2023 zal er een feestelijke opening zijn van deze nieuwe locatie. Er is van 10.00 tot 14.00 uur de gelegenheid om de locatie te bekijken en daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn voor de kinderen. Noteer deze datum dus alvast in de agenda! Te zijner tijd zal er ook nog een berichtgeving hierover uitgaan.

Wie geïnteresseerd is in de opvang van De Kindertuin of graag een keer wil komen kijken, kan vrijblijvend contact opnemen met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl. Ook is er meer informatie te vinden op de website. 

www.dekindertuin.nl


SeniorWeb Ambassadeurs 2016
Workshop over het maken van een online reisdagboek 3 uur geleden
Het gaat om vier grote windturbines met een tiphoogte van 280 meter.
Inloopbijeenkomst over komst vier windturbines 6 uur geleden
Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 22 uur geleden
Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 3 mei, 12:11
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 3 mei, 09:41
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 3 mei, 08:07
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 2 mei, 19:44
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 2 mei, 17:42