Afbeelding

De Kindertuin opent dagopvang ‘de Waterlelie’

Algemeen

RIJSSEN - Na de voorjaarsvakantie heeft Christelijke Opvang de Kindertuin een nieuwe locatie aan de Molenstraat 9 in Rijssen geopend. De voormalige dokterspraktijk ‘de Weijerd’ is op de benedenverdieping omgebouwd tot een prachtig dagopvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

Met de opening van deze locatie, zal een nieuwe bloemennaam worden toegevoegd aan de reeks bestaande locaties van de Kindertuin, namelijk ‘de Waterlelie’. De Waterlelie beschikt over vier groepsruimtes voor twee dagopvanggroepen 0-2 jaar, één dagopvanggroep 0-4 jaar en één dagopvanggroep 1-4 jaar. Alle groepen beschikken daarnaast over een eigen stuk buitenspeelterrein. Tevens is het hoofdkantoor van de Kindertuin ook naar deze nieuwe locatie verhuisd. Bij de opening van de nieuwe locatie is de dagopvang van de Johan Frisoschool en de Willem-Alexanderschool hier naartoe verhuisd. Op deze locatie is nog ruimte om meer kinderen te plaatsen.

Deze locatie richt zich met name op de jongste kinderen. Christelijke Opvang de Kindertuin biedt een liefdevolle omgeving, waar ieder kind welkom is. Het kind mag op zijn/haar eigen niveau spelen, waarbij de ontwikkeling wordt gestimuleerd en het ongestoord de wereld mag ontdekken.

Op zaterdag 3 juni 2023 zal er een feestelijke opening zijn van deze nieuwe locatie. Er is van 10.00 tot 14.00 uur de gelegenheid om de locatie te bekijken en daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn voor de kinderen. Noteer deze datum dus alvast in de agenda! Te zijner tijd zal er ook nog een berichtgeving hierover uitgaan.

Wie geïnteresseerd is in de opvang van De Kindertuin of graag een keer wil komen kijken, kan vrijblijvend contact opnemen met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl. Ook is er meer informatie te vinden op de website. 

www.dekindertuin.nl


Afbeelding
Looft den Heer uit Notter geeft Passie-paasconcert 15 uur geleden
Afbeelding
Vol programma Koningsfestival 26 mrt., 20:35
Afbeelding
Komende weken expositie van Pieter den Hertog 26 mrt., 17:58
Afbeelding
Stille week in de Rijssense Schildkerk Goede Vrijdag 26 mrt., 13:44
Afbeelding
Hospice klaagde niet over geluid After Summer Party 26 mrt., 11:59
Afbeelding
Niet slopen maar het straatbeeld behouden 26 mrt., 09:53
Afbeelding
Verkoop van zelfgemaakte producten op Voorjaarsmarkt 26 mrt., 07:51
Afbeelding
Nieuw erfgoedbeleid moet geen papieren worden 25 mrt., 19:48