Afbeelding

De Kindertuin opent dagopvang ‘de Waterlelie’

Algemeen

RIJSSEN - Na de voorjaarsvakantie heeft Christelijke Opvang de Kindertuin een nieuwe locatie aan de Molenstraat 9 in Rijssen geopend. De voormalige dokterspraktijk ‘de Weijerd’ is op de benedenverdieping omgebouwd tot een prachtig dagopvangvoorziening voor kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. 

Met de opening van deze locatie, zal een nieuwe bloemennaam worden toegevoegd aan de reeks bestaande locaties van de Kindertuin, namelijk ‘de Waterlelie’. De Waterlelie beschikt over vier groepsruimtes voor twee dagopvanggroepen 0-2 jaar, één dagopvanggroep 0-4 jaar en één dagopvanggroep 1-4 jaar. Alle groepen beschikken daarnaast over een eigen stuk buitenspeelterrein. Tevens is het hoofdkantoor van de Kindertuin ook naar deze nieuwe locatie verhuisd. Bij de opening van de nieuwe locatie is de dagopvang van de Johan Frisoschool en de Willem-Alexanderschool hier naartoe verhuisd. Op deze locatie is nog ruimte om meer kinderen te plaatsen.

Deze locatie richt zich met name op de jongste kinderen. Christelijke Opvang de Kindertuin biedt een liefdevolle omgeving, waar ieder kind welkom is. Het kind mag op zijn/haar eigen niveau spelen, waarbij de ontwikkeling wordt gestimuleerd en het ongestoord de wereld mag ontdekken.

Op zaterdag 3 juni 2023 zal er een feestelijke opening zijn van deze nieuwe locatie. Er is van 10.00 tot 14.00 uur de gelegenheid om de locatie te bekijken en daarnaast zullen er verschillende activiteiten zijn voor de kinderen. Noteer deze datum dus alvast in de agenda! Te zijner tijd zal er ook nog een berichtgeving hierover uitgaan.

Wie geïnteresseerd is in de opvang van De Kindertuin of graag een keer wil komen kijken, kan vrijblijvend contact opnemen met Gerjanne Schaap (directeur) of met de administratie. Zij zijn telefonisch bereikbaar op 0548-200010 of via g.schaap@dekindertuin.nl / administratie@dekindertuin.nl. Ook is er meer informatie te vinden op de website. 

www.dekindertuin.nl


Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03