Afbeelding

Micra Exclusive Tour bij Beltman Rijssen!

Algemeen

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan MICRA? Op maandag 27 februari staat Autobedrijf Beltman aan de Jutestraat 3 in Rijssen volledig in het teken van de Nieuwe MICRA Exclusive Tour!

U bent dan van harte welkom om als een van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan MICRA te bewonderen. Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan MICRA is langer en breder dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologieën in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA een inspirerende rijervaring. Autobedrijf Beltman nodigt u graag uit voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe Nissan MICRA. Tijdens de nieuwe MICRA Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe MICRA. Voor de snelle particuliere en zakelijke kopers heeft Autobedrijf Beltman een spectaculaire actie. Wie voor 31 maart een MICRA met BOSE Personal Audiosysteem (optioneel op ACENTA & N-CONNECTA, standaard op TEKNA) bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige BOSE geluid via het BOSE Wave SoundTouch IV systeem ter waarde van 799 euro. De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf 15.190 euro, inclusief BTW, BPM en afleverkosten.

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 15 uur geleden
Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 20 uur geleden
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 23 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express gisteren
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 2 mei, 19:44
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 2 mei, 17:42
Afbeelding
Draaien maar! 2 mei, 13:18
Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 mei, 08:00