Afbeelding
Foto: Shutterstock

Activiteiten voor jeugd en jongeren: Pop it Up!

Algemeen

RIJSSEN - Maak kennis met Pop it Up!, een project waarin activiteiten voor jeugd en jongeren in coronatijd centraal staan. Nu de maatregelen zijn en worden versoepeld, ontstaat er weer ruimte om samen dingen te ondernemen. Daarom vinden er in Rijssen en Holten in de komende 10 weken verschillende activiteiten voor én door jongeren plaats.

Samen met de gemeente ondersteunt ViaVie Welzijn verschillende organisaties en jeugdgroepen die iets organiseren voor jeugd in de leeftijd 12 tot en met 27 jaar. Bij Pop it Up! kan iedereen terecht voor een financiële bijdrage om activiteiten mogelijk te maken. De projectgroep van Pop it Up! heeft al enkele activiteiten een financiële ondersteuning toegezegd. Organisaties en jeugdgroepen die een financiële bijdragen willen voor een activiteit kunnen nog steeds een plan indienen via info@popitup.nl.

Kick-off
De Pop it Up! kick-off is op vrijdagavond 25 juni. Tijdens een pizza party bij Lucky in Rijssen gaan gesprekken plaatsvinden tussen jongeren, wethouders en ambtenaren. Onder het genot van pizza’s wil de gemeente graag input vanuit de jeugd hebben. Via de socials van Lucky in Rijssen (I: @luckyrijssen / www.lucky.nl) wordt aangekondigd hoe jongeren zich kunnen aanmelden.

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 5 uur geleden
Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 10 uur geleden
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 13 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 14 uur geleden
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 2 mei, 19:44
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 2 mei, 17:42
Afbeelding
Draaien maar! 2 mei, 13:18
Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 mei, 08:00