Afbeelding
Foto:

Uniek concert in de Schildkerk Rijssen

Cultuur

RIJSSEN - Stichting ‘Muziek voor Elkaar’ houdt op vrijdagavond 19 april een concert in de Schildkerk te Rijssen. 

De volledige opbrengst van het evenement gaat naar de stichting ‘ZOA’, die zich toelegt op noodhulp en wederopbouw. Het muzikale programma wordt verzorgd door ‘At Once’, een muzikaal trio uit Urk bestaande uit Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn. Ze brengen een mix van klassieke gospels en speciaal voor hen geschreven stukken, die bezoekers kunnen verwachten te verrassen met afwisseling, ontroering, herkenning en muzikale verrassingen. Daarnaast zal het Christelijk Gemengd Koor ‘Halleluja’ uit Doetinchem onder leiding van Jorrit Woudt optreden.

Naast de koren zal trompettist Maurice van Dijk zijn talent laten horen, terwijl Jaap Kramer het orgel bespeelt. Het programma omvat tal van bekende en geliefde koorwerken, instrumentale soli en samenzang.

De avond begint om 20.00 uur en de kerk is vanaf 19.30 uur geopend. De toegang aan de kerk bedraagt 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar betalen 2,50 euro. Een gezinskaart kost 10 euro. Kaarten zijn ook in de voorverkoop verkrijgbaar via www.koopjekaartje.nl

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42