Afbeelding

Oranjezangavond in de Zuiderkerk

Cultuur

RIJSSEN - De traditionele Oranjezangavond vindt op zaterdag 27 april plaats in de Zuiderkerk. Het jongerenkoor Sjaloom onder leiding van Jan Geert Heuvelman, jeugdkoor Jubilate onder leiding van Otto Zwolsman en gemengd koor Cantica onder leiding van Edwin Velvis zullen hun medewerking verlenen aan het concert. Diverse psalmen, maar ook vaderlandse liederen zullen ten gehore worden gebracht. Tevens zal er samenzang zijn. Organisten Gerard Harbers en Han Beverdam zullen de begeleiding van koor- en samenzang verzorgen.

Er wordt deze avond een collecte gehouden waarvan de opbrengst na aftrek van onkosten bestemd is voor de jeugdwerkactie ‘Licht aan het front’ ten behoeve van hulp in Oekraïne. De deuren van de kerk gaan om 18.30 uur open waarna de avond om 19.00 uur zal beginnen. De Zuiderkerk is te vinden aan de Jacob Ruysdaelstraat 1 te Rijssen.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 13 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 19 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 21 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum 23 uur geleden
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42