Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.

Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek

Cultuur

RIJSSEN - Voor alle jongeren uit Rijssen en omstreken staat er iets unieks op het programma op zondag 5 mei. Mozaiek0548, bekend om zijn dynamische jongerenbeweging ‘We Are Young’ organiseert het WAY0548 EVENT. “Een avond die in het teken staat van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek”, aldus Pieter Hazelhoff namens de organisatie.

Het event vindt plaats in Lucky Rijssen en start om 19.30 uur. “Het beste nieuws? De entree is gratis! Dit maakt het een perfecte gelegenheid voor jongeren tussen de 12 en 28 jaar om samen te komen, nieuwe vrienden te maken en een inspirerende avond te beleven”, aldus Hazelhoff.

Het thema van de avond is ‘Welkom Heilige Geest’, met als speciale gast Jan Pool, een landelijk bekende spreker die jongeren wil inspireren dichter bij God te leven. Jan Pool staat bekend om zijn boeiende manier van spreken en zijn vermogen om jonge harten te raken met zijn boodschappen over geloof en gemeenschap. 

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Ann Michelle Lee en haar worshipband. Ann komt uit Noordwijk en is een bekende zangeres van worship muziek. 

We Are Young is gebaseerd op de overtuiging dat elke jongere waardevol is. Onder het motto ‘to be, to belong, to be love(d)’, streeft de beweging van Mozaiek0548 ernaar om een plek te bieden waar jongeren zichzelf kunnen zijn en zich geaccepteerd voelen. Hazelhoff: “Mis deze kans niet om deel uit te maken van iets bijzonders. Nodig je vrienden uit en kom samen genieten van een avond vol positieve energie, diepgaande gesprekken en prachtige muziek. We hopen je daar te zien.”

Voor de 26e keer organiseert Volleybal Vereniging Holyoke uit Enter dit toernooi.
26e editie van het Datavisual Beachvolleybal toernooi in Enter 12 uur geleden
Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 18 uur geleden
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 20 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 22 uur geleden
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 2 mei, 19:44
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 2 mei, 17:42
Afbeelding
Draaien maar! 2 mei, 13:18
Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 mei, 08:00