Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Rijsserbergloop finish 5 km 2022

Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt

Sport

RIJSSEN - Het aftellen tot de Veldsink-Rijsserbergloop op vrijdag 14 juni kan beginnen. Het duurt nog ruim acht weken en nu zijn de startbewijzen voor de Rijsserbergloop bijna allemaal uitverkocht. Verzekerd zijn van een startbewijs voor dit hardloopevenement? Inschrijving sluit officieel op maandag 22 april, maar waarschijnlijk is de limiet eerder bereikt en zal de inschrijving eerder dicht gaan. 

Dat de Rijsserbergloop populair is blijkt ook wel uit het feit de Reginox-bedrijvenloop, met maar liefst 130 teams, in één uur was uitverkocht. Het is de perfecte teambuilding; gezamenlijk meedoen met de clinics, uitkijken naar de wedstrijddag, samen lopen en dan nagenieten in de bedrijventent!

Voor het hele gezin staat er een passend onderdeel op het programma. Het parcours brengt je over de mooie omgeving van de Rijsserberg, met juichende supporters en muzikale beats die jou een boost naar de finish geven. Daar ontvang je de welverdiende felicitaties en na afloop blijft het nog lang gezellig op het evenemententerrein dat is ingericht met foodtrucks en springkussens voor de jeugd.

Om deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het succes van eerdere jaren gaat de organisatie ervan uit dat de inschrijving snel vol zit. Er vindt geen na-inschrijving plaats!

Voor de bambinoloop en de Regiobank kidsrun zal de inschrijving nog wel open blijven. Na afloop ligt er voor al deze toppertjes een welverdiende medaille klaar!

Foto: Iris Wessels Fotografie
Column: De gemiddelde werkdag 3 uur geleden
Kinderen konden zich bij de Oosterhoffair onder meer vermaken met het vangen van eendjes.
'Ik sta hier met een grote glimlach!' 6 uur geleden
Verspieders Express houdt drie activiteiten rondom de Nacht van Gebed.
Drieluik activiteiten rond de Nacht van Gebed van Verspieders Express 7 uur geleden
Henk Damkat (l) werd door bestuurslid Ben Prins (r) bedankt voor zijn jarenlange inzet voor Radio 350. Hij overhandigde namens het bestuur en medewerkers een presentje.
Henk Damkat stopt als reporter bij 350 20 uur geleden
Herdenking in 2023 op de Canadese Begraafplaats
George Brewster (101) bij herdenking 22 uur geleden
Afbeelding
Draaien maar! 2 mei, 13:18
Afbeelding
Nieuwe Hart van Rijssen-Holten lees je nu online 2 mei, 08:00
De volgende Dutch Supersport ronde staat gepland voor zaterdag 18 mei.
Maik Duin scoort knappe tweede plaats op het TT Circuit Assen 30 apr, 10:17