Afbeelding

Spectaculaire Boeldag/Fair Rijssens Mannenkoor

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 20 mei houdt het Rijssens Mannenkoor weer haar jaarlijkse boeldag. De boeldag wordt weer net als in 2015 en 2016 een groots opgezette fair; nog weer uitgebreider dan eerdere jaren. De fair wordt gehouden aan de Argonstraat voor het Koorgebouw, van 09.00 tot 17.00 uur.

Arjan Seppenwoolde, die namens het Mannenkoor de coördinatie verzorgd, vertelt dat men wederom gekozen heeft voor deze nieuwe opzet op de nieuwe locatie, omdat het vorig jaar en het jaar daarvoor zeer goed is bevallen. Het publiek uit Rijssen en de regio is toen massaal naar de Argonstraat gekomen. "Er is meer ruimte en daardoor ook de mogelijkheid om meer activiteiten te organiseren", aldus Seppenwoolde.

Veel kramen
Naast de eigen kraampjes waar allerhande artikelen worden verkocht zoals veel mooie tweedehands en goede kleding, speelgoed, meubels en meer zijn er ook diverse bedrijven en instellingen die zich op de fair presenteren. Er zullen demonstraties zijn van de scoutinggroep H.J.B. Lianos uit Almelo/Wierden en enkele oude ambachten. Zo kunt u een kijkje nemen bij diverse demonstraties van hoe producten in vroeger tijden gemaakt werden.

Bedrijven
Diverse bedrijven zullen aanwezig zijn om hun handelswaar aan te bieden en te promoten.Daarnaast zal er ook voor de inwendige mens genoeg te koop zijn: fruit, friet, vis en meer. En zal er een stand ingericht worden om even rustig een kop koffie te drinken.

Kinderen
Voor de kinderen is er een springkussen, Om al deze bedrijven en instellingen voldoende ruimte te geven zal de Argonstraat die dag worden afgesloten voor het doorgaande verkeer. Het publiek heeft dan alle ruimte om rustig en veilig overal rond te kijken. Het treintje Bello zal die dag gratis tussen het centrum en de Argonstraat pendelen om de bezoekers te vervoeren.

Prijzen
Dit jaar wordt natuurlijk ook weer het 'advertentiespel' gehouden, waarbij leuke prijzen te winnen zijn. Zelfs een ballonvaart! Kortom, er is voldoende te beleven rondom het koorgebouw van het Rijssens Mannenkoor. HIer is ook ruim voldoende parkeergelegenheid.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren