Afbeelding

Champagne voor eerste voorjaarsteam BC Holten

Algemeen

HOLTEN - Het eerste team van de Holtense badmintonners heeft het kampioenschap behaald in de regionale voorjaarscompetitie. In de uitwedstrijd tegen Twente '67 uit Almelo werd gewonnen met 4-2. Het Holtense team bestond uit Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Youri Hissink en Gustaaf Riemersma.

In deze wedstrijd kon het kampioenschap worden bereikt als Holten tenminste 4 van de 6 punten zou behalen. In dat geval kon de nummer twee van de ranglijst, BRAVO uit Hengelo, Holten niet meer inhalen. Het is moeilijk te zegggen als het lag aan de kampioensstress of aan de kracht van de tegenstander, maar het Holtense team stond na twee wedstrijden al met 2-0 achter. De dubbel van de mannen ging net verloren met 23-21 en 24-22, terwijl de vrouwen met tweemaal 21-17 het onderspit delfden.

Kampioenschap
Gelukkig won het team alle vier gemengd dubbels. De mix van Yvonne en Gustaaf was erg spannend, maar de andere wedstrijden gingen overtuigend naar BC Holten. Het behaalde kampioenschap is een mooi einde van een seizoen waarin het Holtense team het in de reguliere competitie niet altijd gemakkelijk had. In de derde klasse speelde het team wisselvallig en eindigde onderin de middenmoot. Maar aan het eind van de rit was er dan toch de welverdiende champagne.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 54 minuten geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 3 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 3 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 5 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 19 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren