De groepen 1 en 2 van de Klim-Op gaan twee hele dagen en drie ochtenden naar school.
De groepen 1 en 2 van de Klim-Op gaan twee hele dagen en drie ochtenden naar school.

Basisschool Klim-Op houdt 25 januari een open huis

Algemeen

RIJSSEN - Basisschool Klim-Op nodigt alle ouders waarvan hun kind in het schooljaar 2023-2024 4 jaar wordt, uit om geheel vrijblijvend op woensdag 25 januari een kijkje te komen nemen in hun gebouw aan de Lentfersweg, dat zij delen met Columbus junior. 

’s Morgens is hiertoe open huis van 9.00 uur tot 10.00 uur en ’s avonds is er een informatiebijeenkomst van 20.00 uur tot 21.00 uur. Met name in de ochtend kunnen ouders ook sfeer proeven. Alle groepen zijn aan het werk en de deuren staan open. Ouders die graag op een ander moment kennis willen maken met deze school kunnen een afspraak maken met de directeur Henri Raanhuis, tel. 541490. 

De school is de enige katholieke basisschool in Rijssen. Echter ook niet-katholieke kinderen zijn van harte welkom. Zij willen een school zijn waar iedereen, ongeacht geloof, zich gewaardeerd en gekend voelt. Er wordt gebruik gemaakt van een continurooster. De kinderen beginnen ‘s morgens om 8.30 uur. Ze hebben een korte middagpauze op school en zijn vervolgens om 14.30 uur vrij. De groepen 1 en 2 gaan twee hele dagen en drie ochtenden naar school.

Ouders die graag meer informatie willen over basisschool Klim-Op kunnen ook kijken op de website klimopschoolrijssen.nl.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 9 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 12 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 14 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41