Afbeelding

Veldsink-Velten helpt bij zoeken naar droomhuis!

Algemeen

RIJSSEN - Tijdens de NVM Open Huizen Dag op zaterdag 1 april openen vele huizenverkopers van 11.00 tot 15.00 uur hun deuren voor geïnteresseerde kopers. Dé gelegenheid om in één dag meerdere huizen te bezichtigen. Na de bezichtigingen kun je aangeven of je geïnteresseerd bent in het kopen van het huis en verder onderhandelen met NVM makelaar.

Maak een afspraak bij Veldsink-Velten voor een gratis oriëntatiegesprek over financieringsmogelijkheden. “Als onafhankelijke tussenpersoon kunnen wij altijd de scherpste rentes aanbieden. Zo weet je tijdens de NVM Open Huizen Dag direct wat jouw leenmogelijkheden zijn en wat de maandlasten zullen zijn. Wel zo prettig!”, aldus Veldsink-Velten. Bel voor het maken van een afspraak met een van de hypotheekadviseurs naar Monique (06-25 04 06 71) of Merijn (06-10 04 88 66) of mail naar hypotheken@rijssen.veldsink.nl. 

Financiële rust

Op donderdag 20 april 2023 houdt Veldsink-Velten in samenwerking met NNEK vermogensopbouw een informatieavond op kasteel De Oosterhof. Leer alles over hoe je eerder kunt stoppen met werken, spaart voor de studie van jouw kinderen en hoe je nog betere financiële beslissingen kunt nemen. De inloop is vanaf 19.30 uur en de lezing start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 21.45 uur. Deze informatieavond is gratis. Aanmelden is mogelijk door een e-mail te sturen naar rijssen.veldsink.nl of bel naar (0548) 533 546.

Bereid je goed voor op de NVM Open Huizen Dag en zorg dat je financieel goed geïnformeerd bent met Veldsink-Velten!

www.veldsink.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 2 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 7 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 10 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 11 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement gisteren
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41