Afbeelding

Budget Select Keukens wederom trotse bezitter kwaliteitslabel

Algemeen

Budget Select Keukens wederom trotse bezitter uniek kwaliteitslabel

RIJSSEN - U wilt ervan verzekerd zijn dat uw nieuwe keuken zonder mankementen wordt geplaatst? En dat u als klant koning bent vanaf het moment dat u de winkeldeur opent tot het moment dat uw keuken is ingewijd? Het Consumenten Label van Voorlichtingsbureau Wonen is consumenten daarbij behulpzaam. Budget Select Keukens aan de Nijverheidsstraat 42a in Rijssen is voor het zesde jaar op rij de trotse bezitter van dit kwaliteitslabel.

Vestigingsmanager Herman van den Noort: "Het Consumenten Label is een uniek label. Het Voorlichtingsbureau Wonen beoordeelt namelijk niet zelf of wij aan de norm voldoen. Om het Consumenten Label te 'verdienen' moet je je jaarlijks laten beoordelen door je klanten die cijfers moeten geven voor het gehele proces, van verkoop tot oplevering. Dat begint bij de deskundigheid van de verkoper en dat eindigt bij de technische installatie. Als je niet op elk onderdeel minimaal een acht hebt, krijg je dat label niet. Zo'n label vormt een uitstekende zekerheid voor toekomstige keukenkopers. Dat merk ik ook aan de vragen die de klanten stellen. Die zijn veel meer gericht op de langere termijn. Men wil kwaliteit en wij kunnen dat garanderen."

Kwaliteitskeukens
Maar het kwaliteitslabel is natuurlijk niet het enige dat Budget Select Keukens onderscheidt van andere keukenzaken. "Onze formule is uniek op keukengebied, aldus Herman. We zijn erin geslaagd om een selectie aan complete kwaliteitskeukens samen te stellen die betaalbaar is voor iedereen. Een kwaliteitskeuken hoeft namelijk helemaal niet altijd duur te zijn. Het gaat om de juiste afstemming van de keuken met de wensen van de klant. Dat betekent dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft, niet meer maar zeker ook niet minder."

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 11 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 14 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 14 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 16 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41