Afbeelding

Hartstichting Rijssen op zoek naar jou!

Algemeen

RIJSSEN - Hartstichting Rijssen organiseert jaarlijks in april de collecte. Dit jaar leverde dit het mooie bedrag van € 9.937,05 op, dankzij de vele collectanten die zich hebben ingezet!

De opbrengsten van de collecten worden in 2018 gebruikt om de plaatsing en registratie van AED's op openbare plekken in Nederland te stimuleren. Het uiteindelijke doel is de realisatie van een landelijk dekkend netwerk van AED's in Nederland. Zo kunnen meer levens worden gered. De Hartstichting levert dagelijks een strijd tegen hart- en vaatziekten. Hiervoor ontvangt de Hartstichting geen subsidie van de overheid. Het is een non-profit organisatie en ze zijn volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven. De Hartstichting werkt samen met patiënten, vrijwilligers, donateurs, zorgprofessionals, wetenschappers en business partners. Hun ambitie is om hart- en vaatziekten zo vroeg mogelijk te kunnen herkennen, opsporen én zo goed mogelijk te behandelen. Daartoe financieren ze wetenschappelijk onderzoek, geven ze voorlichting en werken ze aan vernieuwing in de zorg en hulpverlening.

Onze vraag
Wij hebben als Hartstichting Rijssen een leuk team en met veel plezier organiseren we jaarlijks de collecte weer. Wij zouden echter goed versterking kunnen gebruiken van mensen die hart hebben voor dit goede doel en bij een volgende collecte zouden willen helpen. De werkzaamheden bestaan uit het contact houden met een groep collectanten, collectebussen rondbrengen en op de inleveravond assisteren met het tellen van de bussen. Ook als u misschien een paar uurtjes over hebt om in uw buurt een stukje te collecteren horen we dat graag! Het zou fijn zijn dat we, mede dank zij uw inzet, door kunnen gaan met dit werk. Wilt u ons helpen? Neem dan contact op met ons. Ons e-mail adres is hartstichtingrijssen@gmail.com. U mag ook bellen naar Janneke Ribberink, tel. 657265 of Dinja Mensink, tel. 520218.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 10 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 14 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41