Afbeelding

Actiedag Hersteld Hervormde Gemeente op 16 juni rondom de Westerkerk in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Op DV zaterdag 16 juni hoopt de activiteitencommissie van de Hersteld Hervormde Kerk Rehoboth de jaarlijkse actiedag te organiseren rondom de Westerkerk in Rijssen. De opening is om 09.00 uur en de verkoop is van 09.30 uur tot 13.30 uur. De baten van deze actiedag zijn voor het door de Kerkvoogdij van de HHG in leven geroepen. Zoals bekend is krijgt het orgel van de Westerkerk in Rijssen momenteel een grote onderhoudsbeurt, waarvan de kosten geraamd zijn op 100.000 euro.

Activiteiten voor jong en oud
Naast het aanbod van fruit, boeken, boeketten, cadeauartikelen en te veel om op te noemen is er natuurlijk de 'altijd prijs tafel'. Voor de kinderen zijn er de grabbelton, spijkerbroek hangen, springkussen en nog veel meer activiteiten. Voor het eerst wordt er dit jaar een zogenaamde 'kleedjesmarkt' (rommelmarkt) georganiseerd, waaraan de kinderen van de jeugdvereniging Jedid-Jah, De Wegwijzer en het Kompas mogen deelnemen. De helft van de opbrengst is bestemd voor de actiedag en de andere helft voor de kinderen zelf. En omdat het aantal plaatsen beperkt is, worden de plaatsen beschikbaar gesteld op volgorde van binnenkomst.

Gezelligheid en ontmoeting:
En er is volop gelegenheid tijdens deze actiedag voor gezelligheid en ontmoeting, onder het genot van een kop koffie/thee met gebak. Kom gezellig eten op deze actiedag er voldoende om de vingers bij af te likken, zoals frikadellen, hamburgers broodjes gezond, zoute haring, kibbeling enzovoort enzovoort. Jong en oud worden van harte uitgenodigd op deze actiedag te bezoeken en dit allemaal voor het goede doel!
Dick Tukkers

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 9 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 12 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 14 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41