Afbeelding

Looft den Heer zoekt projectleden voor kerstconcerten

Algemeen

NOTTER - Houdt u van zingen? Word dan projectlid bij de Christelijke Gemengde Zangvereniging Looft den Heer uit Notter! Looft den Heer is met zo'n 175 leden één van de grootste koren uit de regio.

Jaarlijks geven ze onder leiding van dirigent Jan Quintus Zwart een aantal concerten die goed bezocht worden. Heeft u altijd al eens met een groot koor mee willen zingen, maar ziet u het niet zitten om er aan vast te zitten? Dan is dit uw kans!

Kerstconcerten
Voor de kerstconcerten van dit jaar studeert de vereniging het kerstoratorium "De belofte vervuld" van Jan Peter Teeuw in, een nieuw stuk van krap een jaar oud. De vereniging willen iedere liefhebber van zingen de mogelijkheid geven om als projectlid met ze mee te studeren en zingen tijdens de concerten. Dan kan met vanaf maandag 10 september tot en met maandag 10 december meezingen met het koor het oratorium tijdens de repetities. Daarna zingt men mee tijdens de concerten: op maandag 17 december in Ommen en vrijdag 21 december in Wierden. De kosten voor deelname bedragen 25,- euro als eenmalige bijdrage per projectlid.

Sfeer proeven
Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eerst sfeer proeven tijdens de open repetitie op maandag 10 september van 20.00 uur tot 22.00 uur. Wij repeteren in het Kulturhus Irene aan de Van Kregtenweg 9 in Notter. U wordt met open armen ontvangen en in de pauze is er tijd voor een kop koffie of thee. Voor meer informatie over het koor of de concerten van de zangereniging, kijk op de website: www.looftdenheer.nl.

Dick Tukkers

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 2 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 7 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 10 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 10 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 12 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41