Afbeelding

Mentaal fit met zenmeditatie

Algemeen

Fit met meditatie

NIJVERDAL - Kennismaken met zenmeditatie? Het kan op 2, 3, 5 en 7 februari in Zen.nl Meditatiecentrum. Op die dagen is het mogelijk om een gratis proefles zenmeditatie te volgen.

Tijdens de proefles maak je kennis met zenmeditatie en de docent. Je leert wat zenmeditatie inhoudt en waarin het verschilt van yoga en mindfullness. Ervaar zelf wat zenmeditatie met je doet en leer hoe je het kan toepassen in het dagelijks leven. Al vele mensen ervaren meer rust, geluk en overzicht dankzij zenmeditatie. 'Ik leef bewuster, aandachtiger, meer gefocust. Ik word niet meer zo geleefd door mijn agenda of mijn moeten-lijstje'. Is een ervaring die door veel mensen wordt gedeeld. Meditatie maakt het mogelijk om rust en overzicht te bewaren, ook tijdens stressvolle momenten. Een waardevolle aanvulling op het soms hectische leven. Harry Mengers, eigenaar van Zen.nl Meditatiecentrum noemt zenmeditatie dan ook wel "mentale fitnesstraining". Na de proeflessen beginnen de reguliere lessen zenmeditatie op 12 februari 2019. Iedereen is welkom om mee te doen met de proeflessen. Opgave is wel noodzakelijk. Dit kan via de website www.zen.nl/nijverdal waar ook meer informatie staat.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 1 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 6 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 9 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 11 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 23 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement gisteren
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41