Afbeelding
Foto: Bart van der Putten

Welkoop Rijssen nummer 3 Welkoop-winkel van Nederland

Algemeen

RIJSSEN - Welkoop Rijssen mag zich een jaar lang de nummer 3 Welkoop van
Nederland noemen.

Elk jaar strijden de Welkoop-winkels onderling om de nummer 1 Welkoop van Nederland te worden. Winkelervaringen van klanten zijn hierbij een belangrijke factor. Tijdens de competitie strijden de 152 winkels van de keten met elkaar op met name klantgerichtheid.

De competitie
Ieder jaar organiseert de winkelketen de competitie. De strijd gaat vooral over hoe klantgericht de winkels zijn. "Onze winkels zijn continu bezig zich te verbeteren", zegt Bert Bargboer, algemeen directeur Welkoop Retail. "Deze competitie laat zien hoe goed ze dat doen en daagt uit om nog net een stapje extra te zetten." Tijdens de voorrondes van de competitie werden alle winkels onder andere op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling en winkelbeleving beoordeeld. Ook de klanten hebben een grote rol gespeeld in de uitslag. Voor Welkoop Rijssen eindigde die voorrondes met een plek in de Top-13 en dus in de finale. Normaal bestaat de finale uit 14 finalisten maar de winkel deed zelfs mee voor 2 prijzen die ze hadden gewonnen in de voorrondes. Op zaterdag 26 januari werd Welkoop Rijssen uitgeroepen tot de nummer 3 van de Winkelcompetitie 2018.

Mooie beloning
"De Winkelcompetitie winnen is een mooie beloning voor wat we doen. Het laat zien dat klanten blij met ons zijn en daar doen we het voor. We zijn dan ook ongelofelijk trots op dit mooie resultaat", zegt een stralende Olaf de Haan, bedrijfsleider van Welkoop Rijssen.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 10 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 12 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 14 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41