Afbeelding

Twee nieuwe jongerenwerkers

Algemeen

RIJSSEN - Arjan Slagman, jeugdwerkleider bij de Fakkeldrager en jongerenwerker bij de Protestantse Stichting Jeugdwerk Hervormde Gemeente Rijssen (PSJHGR) heeft per 1 maart twee nieuwe collega's. Bij zowel de PSJHGR en bij de Fakkeldrager zijn de vacatures weer ingevuld. Arjan is erg blij met de nieuwe collega's. "Zo kunnen we op beide fronten weer verder werken aan het jeugdwerk". Bij de PSJHGR is Thomas Abbes uit Vriezenveen aangenomen en bij de Fakkeldrager heeft Ruben Bolink uit Rijssen een contract gekregen.

"Mijn naam is Thomas Abbes en ik kom uit Vriezenveen. Ik ben getrouwd met Gineke en samen hebben we 2 dochters van bijna 9 & 6 jaar. Ik ben 36 jaar en heb bijna 10 jaar geleden mijn diploma HBO-theologie aan de christelijke Hogeschool te Ede gehaald. Sindsdien heb ik al in verschillende gemeentes mogen dienen in het jeugdwerk, waaronder Balkbrug, Vriezenveen, Bruchterveld en Ommen. In Ommen werk ik 12 uur en ga nu in Rijssen voor 20 uur aan de slag. Ik zal me voornamelijk bezig houden met het kerkelijke jeugdwerk. Ik zie er naar uit om in Rijssen te starten en ben erg benieuwd waarin ik God en zijn gemeente in Rijssen mag gaan dienen. En dat is het mooie van dit werk: je hoeft het niet alleen te doen! Dit doe ik samen met vrijwilligers, collega's met vooral met Zijn onmisbare zegen!

Ruben Bolink
"Ongeveer 4 jaar geleden kwam ik bij huis omdat ik toen niet verder kon met mijn opleiding. Op een dag belde Arjan en stelde voor om te komen helpen als vrijwilliger bij de Fakkeldrager. Het leek me wel fijn wat om handen te hebben en ik ging op dit aanbod in. Daarna begon ik aan de opleiding tot jongerenwerker en liep stage bij Youth For Chrisy in Arnhem. Nadat ik deze opleiding en stage succesvol had afgerond ben ik begonnen aan de opleiding maatschappelijke zorg.Tijdens deze opleiding liep ik stage bij de Fakkeldrager. Op dit moment volg ik de opleiding sociaal cultureel werk en ik ben heel blij om mee te kunnen delen dat ik per 1 maart begin met mijn werkzaamheden als jongerenwerker. Mijn leeftijd is 24 jaar en sta zodoende sta ik dichtbij de jeugd en ik hoop in de contacten met de jeugd, deze leeftijd zeker uit te buiten.

Dick Tukkers

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 3 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 8 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 11 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 13 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41