Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Wandelen in het licht

Algemeen

RIJSSEN - Deze vrijdag 8 maart houdt Matthijs van der Linden uit Ede een Bijbelstudie over in het licht wandelen, dat is met Jezus wandelen, uit Johannes 1 vers 1 t/m 10.

Bij alle bezigheden heb je licht nodig, zelfs werken der duisternis kunnen niet zonder licht uitgevoerd worden, al is het maar met een batterijlampje. Maar werken der duisternis zorgen ervoor dat het altijd donker blijft. Jezus zegt: "Ik ben het licht der wereld, die Mij volgt zal in de duisternis niet wandelen!" Over dat licht spreekt Matthijs. Hij zal deze avond voor het eerst in de bijbelkring te horen zijn. Hij gaat o.a. voor in Reformatorische Baptisten Gemeenten. Na de lezing is er gelegenheid tot het stellen van vragen.

Kom ook
De lezing begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. In gebouw Jeruël wordt op vrijdagavond om de twee weken een lezing gegeven. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125. Iedereen is hartelijk welkom! Voor meer informatie: http://jeruelrijssen.nl/

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 6 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 10 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 15 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41