Afbeelding

Fit en sportief de lente in!

Algemeen

RIJSSEN - Met het mooie zomerweer in het vooruitzicht, slaan Massagecentrum Twente en In Person Rijssen de sportieve handen ineen.

Uitzendbureau In Person Rijssen vindt het belangrijk dat de In Person ambassadeurs fit en gezond op de werkvloer verschijnen en Massagecentrum Twente heeft de kennis in huis om je fit en blessure vrij te houden. Een prachtige, aanvullende combinatie met als coach Gerrit Voortman. "Met de vele hardloopevenementen in het verschiet, is het natuurlijk belangrijk vooraf te trainen," zegt oud topatleet Gerrit Voortman. Gerrit geeft aan dat een goede loophouding cruciaal is voor het uithoudingsvermogen. Ook een trainingsschema op maat is van groot belang. Daarom organiseren Massagecentrum Twente & In Person Rijssen hardloop clinics om op deze manier ons samen voor te bereiden op de hardloopevenementen die zullen plaatsvinden in het voorjaar en in de zomerperiode. De eerste clinic zal starten op woensdagavond 3 april, we zullen dan om 18:45 uur verzamelen bij het kantoor van In Person Rijssen aan de Enterstraat 9A. Vervolgens worden we door Gerrit meegenomen voor een clinic. Ga jij graag een sportieve uitdaging aan en lijkt het jou leuk om mee te doen? Dan ben jij van harte welkom om mee te doen aan deze kosteloze clinic(s)! De trainingen worden dusdanig ingekleed dat het toegankelijk is voor elk niveau. De overige clinics zijn op 8 mei, 5 juni en 3 juli. We hebben een maximaal aantal van 50 deelnemers per clinic zodat we het persoonlijk en professioneel kunnen houden. Je vooraf opgeven is niet verplicht, maar wel aan te raden zodat we zeker weten dat er een plekje vrij is! Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een gave goodiebag. Opgeven kun je doen door een mail te sturen naar rijssen@inperson.nl of info@massagecentrumtwente.nl.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 5 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 10 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 13 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 13 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 15 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41