Afbeelding
Foto: theasijtsma@hotmail.com

Open dag Detect Metaaldetectors

Algemeen

Op zoek naar een leuke hobby met de spanning om iets leuk te vinden?

NIJVERDAL - Misschien heeft u ze wel eens voorbij zien lopen in het weiland of ergens in het bos, zwaaiend met een piepstok. En heeft u zich afgevraagd: 'Wat is die man of vrouw aan het doen'? Mensen met een metaaldetector genieten van het buitenleven en zijn op zoek naar de geschiedenis in de grond.

'Zoeken met een metaaldetector een eenzame hobby?' Zeker niet! In Nederland wordt veel georganiseerd op metaaldetector gebied, denk hierbij aan beurzen, zoekdagen, verenigingen en ga zo maar door!
Graag stelt het nieuwe bedrijf in Nijverdal - Detect Metaaldetectors - zich voor aan u. Dit bedrijf is gespecialiseerd in metaaldetectors en accessoires. Sinds enkele maanden is Detect Metaaldetectors verhuisd naar het mooie Nijverdal en morgen (zaterdag) is er een OPEN DAG. U bent van harte welkom om deze bij te wonen! Er staan veel leuke dingen op de planning zoals; een hummer Foodtruck, winacties, kinderactiviteit en een interactieve middag om met elkaar kennis uit te wisselen voor geïnteresseerden, starters en gevorderden.

De Open Dag is morgen, zaterdag 20 april, van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie houd Facebook en Instagram in de gaten!
Detect Metaaldetectors
Van den Bergsweg 10a
Nijverdal
www.detect.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 11 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 14 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 14 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 16 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41