Afbeelding

Stichting Houtdorp: inschrijving geopend!

Algemeen

RIJSSEN - Al ruim 40 jaar is Stichting Houtdorp een algemeen begrip in Rijssen. Er zijn veel mensen betrokken bij deze stichting zoals de gemeente, het bestuur, vrijwilligers en sponsoren. Stichting Houtdorp organiseert een actieve en gezellige vakantieweek voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Samen met elkaar kunnen ze laten zien hoe handig ze zijn met hamers, spijkers en andere materialen. In deze week worden er diverse activiteiten georganiseerd.

Dit jaar vindt deze gezellige week plaats van maandag 22 juli tot vrijdag 26 juni bij Molendijk Noord ter hoogte van Bouwbedrijf Nijhuis in Rijssen. Kaarten kosten in de voorverkoop 7,50 euro. Inschrijven kan op woensdag 26 juni en woensdag 10 juli door tussen 19.00 en 20.00 uur het inschrijfformulier op de website en het contributiegeld in te leveren op één van de volgende adressen: Beatrixstraat 22, Trompstraat 40 of Groenling 78 in Rijssen. Daarnaast kunnen kinderen zich voor 10 euro ook inschrijven op maandag 22 juli of dinsdag 23 juli op het terrein.

Veiligheid
De organisatie vindt het erg belangrijk dat de kinderen veilig kunnen werken. Hiervoor is het belangrijk dat de kinderen goed schoeisel dragen. Gebruik bijvoorbeeld veiligheidszooltjes, die beschermen tegen scherpe objecten in je voet. Daarnaast bieden de zooltjes extra stevigheid aan de voeten en zitten ze erg aangenaam. De veiligheidszooltjes van Veilige voeten, die verkrijgbaar zijn op de website van Stichting Houtdorp, zijn uiterst geschikte zooltjes voor de kinderen.

Meer informatie
U vindt meer informatie en het programma op: www.houtdorprijssen.nl. Ook kunt u bellen naar: 06-22327000 of mailen naar: houtdorp_rijssen@hotmail.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 12 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 14 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 15 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 16 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41