Afbeelding

ZorgSaam nieuwe sponsor Crosscircuit van het Oosten

Algemeen

TWENTE - Het Crosscircuit van het Oosten, het grootste hardloopcrosscircuit van Nederland, heeft een nieuwe hoofdsponsor erbij gekregen. Voor de komende drie seizoenen heeft ZorgSaam Lopers Company uit Hellendoorn zich óók verbonden aan dit jaarlijks terugkerend hardloopevenement.

SNS bank is de laatste jaren al trouwe hoofdsponsor geweest, maar de organisatie was op zoek naar een mede hoofdsponsor. De beide sponsoren vormen samen de nieuwe naam van het crosscircuit: "ZorgSaam-SNS Crosscircuit". De organiserend voorzitter Albert Horsman toont zich tevreden met de nieuwe sponsor: "ZorgSaam Lopers Company is een goede bekende binnen de regionale hardloopwereld. Zij zijn specialist in het aanmeten van hardloop-, trail- en wandelschoenen en hebben goede raakvlakken met ons evenement, waardoor we elkaar kunnen versterken. Daarnaast zijn we ook blij dat SNS als trouwe sponsor de overeenkomst met ons wil voortzetten". De voorzitter spreekt namens de organisatie die bestaat uit de vijf atletiek buurtverenigingen ASV Atletics uit Nijverdal, AV Rijssen, AV Holten, AV Twenterand en de AV Goor. Zij organiseren vijf verschillende wedstrijden met verschillende afstanden waaruit een gezamenlijk klassement wordt opgemaakt. De wedstrijden zullen komend seizoen voor de 22e keer worden gehouden in de maanden november tot en met maart. Informatie hierover is te vinden op de vernieuwde website www.hetcrosscircuit.nl en hier is ook de opgave voor deelname mogelijk.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 12 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 14 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 15 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 16 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41