Processed with VSCO with  preset
Processed with VSCO with preset

Opening kantoor RST in De Delle

Algemeen

RIJSSEN - De reformatorische Zorgorganisatie RST opent op zaterdag 12 oktober van 10.00 tot 14.00 uur haar kantoor in 'n Delle, op het adres H.J. Van Opstallstraat 6 Rijssen, in combinatie met het gehele complex.

RST Zorgverleners is een thuiszorgorganisatie, die inmiddels dertig jaar actief is. Er wordt zorg verleend op het gebied van kraamzorg, huishoudelijke hulp en wijkverpleging. Door het aanbieden van eerder genoemde diensten is RST Zorgverleners in staat passende zorg te verlenen aan jong en oud. Binnen de wijkverpleging wordt naast de basiszorg ook zorg verleend aan mensen van verschillende leeftijden en wordt er gespecialiseerde zorg verleend op het gebied van dementie, palliatieve zorg, wondzorg en kindzorg. De teams van RST Zorgverlening hebben recent hun kantoor in de Delle in gebruik genomen. Dit kantoor word op werkdagen bemand door wijkverpleegkundigen bij wie u laagdrempelig kunt binnen lopen voor zorginhoudelijke vragen of voor het aanvragen van zorg.

Opening
Jong en oud is van harte welkom tijdens de opening op zaterdag 12 oktober. U kunt vrijwillig uw bloeddruk en bloedsuiker laten bepalen. Daarnaast kunt u genieten van een hapje en een drankje. Verder zal op het plein een markt worden georganiseerd met verschillende eetwaren. Ook zal er een springkussen zijn voor de kinderen.

Wensambulance
Tevens zal de wensambulance van de Stichting Twentse Wens Ambulance aanwezig zijn. De stichting heeft als doel de wensen van langdurig zieken en terminale patiënten, mede door inzet van aangepast vervoer, mogelijk te maken. Onder begeleiding van vrijwilligers beleven deze mensen een onvergetelijke dag, waarbij ze in het zonnetje worden gezet en even hun ziekte vergeten.

Dick Tukkers

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 2 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 6 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 9 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 11 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement gisteren
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41