Afbeelding

Evenementen in het centrum uitgesteld

Algemeen

RIJSSEN - Ondernemersvereniging HABI heeft naar aanleiding van de afgekondigde overheidsmaatregelen in zake de bestrijding van het Corona-virus een aantal maatregelen getroffen voor het centrum.

De geplande evenementen tot 6 april worden allemaal afgelast. Dit betreft onder andere het Lenteshoppen op 21 en 22 maart en het eieren zoeken van 25 maart tot en met 2 april. Op 4 april stond het Mode-event met Koopzaterdag op de agenda. De koopavond en de modeshow komen te vervallen en 4 april wordt een 'reguliere zaterdag'. De voorlopige alternatieve datum is 18 april.

Winkels open
De winkels in het centrum van Rijssen blijven geopend. Hierbij is veiligheid van zowel het winkelend publiek als winkelmedewerkers belangrijk en daarom worden aan eenieder gevraagd om een aantal veiligheidsmaatregelen in acht te nemen. Zo wordt gevraagd om voldoende afstand te houden en gaat de voorkeur uit naar pinnen. Veel winkels en horeca in Rijssen bieden zelfs bezorgservice aan.

Horeca
Helaas is er door de overheid al een beslissing voor de horeca genomen. Voor de horeca geldt dat deze tot 6 april gesloten blijft tenzij de overheid dit aanpast.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 12 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 14 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 15 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 16 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41