Afbeelding

Eindtijdbijbelstudies

Algemeen

RIJSSEN - Op de Bijbelstudieavond van 16 oktober wil Jan Bakker uit Goor zich buigen over de netelige kwestie wat betreft de macht en invloed van satan in deze wereld. Satan is een reële macht die in Gods schepping duchtig tekeer gaat; hij heeft het in het bijzonder gemunt op de mens in zijn denken over goed en kwaad. Aanvang: 20.00 uur.

De gebedskring wordt elke maandagavond gehouden, van 19.00 tot 20.00 uur. Donderdag 22 okt: vervolg Keshercursus. Inhoud: relatie Jodendom en christelijk geloof. Aanvang: 19.30 uur. Vrijdag 23 okt: Wim ten Hove, tijd: 19.00 tot 20.00 uur. Iemand die niet tot rust komt, maar die altijd klaagt en bang is, heeft een boos en ongelovig hart; daar gaat geen zegen vanuit! Zo iemand blijft achter en staat op een gevaarlijke plaats, want elk ogenblik komt Amalek. Kom gerust luisteren en meedoen bij deze zeer belangrijke Bijbelstudie uit Hebreeën 4. Woensdag 28 oktober 2020: Zoeklicht-avond 2 met Bert van Twillert (Apeldoorn) - aanvang 20.00 uur. Thema: leven in een tijd van verval, studie over het leven van Elia. Vrijdag 30 oktober: Bijbelstudie met Matthijs van der Linden (Ede) - aanvang 20.00 uur. In gebouw Jeruël is plaats voor zo’n 25 mensen. Opgave is gewenst, http://jeruelrijssen.nl/ Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 2 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 6 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 9 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 9 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 11 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken gisteren
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement gisteren
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41