Voor een Suzuki én voor een Toyota

RIJSSEN - Voor onderhoud, reparatie of aankoop van een Suzuki kunt u al 32 jaar terecht Autobedrijf Schreurs. Daar staan de broers Dennis en Ramon Schreurs voor u klaar. Met een Suzuki en óók met een Toyota!

Enkele jaren geleden zijn de fabrikanten van de automerken Suzuki en Toyota gaan samenwerken en zijn ze begonnen met het gezamenlijk ontwikkelen van modellen. Ook is de importeur in Nederland van de beide automerken dezelfde. Niets stond dan ook de samenwerking met een Toyota-dealer in de regio in de weg. Daarnaast brengt deze samenwerking meer voordelen met zich mee. Voor financiële producten als Financial Lease en Private Lease kunt u nu ook terecht bij Autobedrijf Schreurs.

Lease
Bij Private Lease wordt u als particulier geen eigenaar van de auto, maar daartegenover staat het voordeel dat u tegen betaling van een vast maandbedrag kunt autorijden. In dat maandbedrag zijn alle kosten, zoals bijvoorbeeld wegenbelasting, verzekering en kosten voor onderhoud, inbegrepen. Het enige dat u zelf moet betalen zijn de brandstofkosten en de bekeuringen. Bij Financial Lease gaat het eigenaarschap wel over.

Uitbreiding aanbod
De Suzuki Swace en de Suzuki Across zijn de eerste modellen die uit deze samenwerking tussen de beide automerken zijn voortgekomen. De Swace is een zuinige en comfortabele gezinsauto met Full Hybrid-systeem. Deze gaat dus niet aan de stekker om de batterij op te laden voor de elektrische kilometers. De Across daarentegen kan wel aan de stekker. Met deze SUV kan maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch afgelegd worden. Maar Dennis en Ramon willen u meer bieden dan alleen de Suzuki-modellen, dan is Toyota met GR Supra, Land Cruiser, Aygo en de ProAce een mooie aanvulling. Door de samenwerking kan Schreurs ook alle acties en voordelen van Toyota aanbieden, de garantie waarborgen en bij onderhoud de unieke Mobiliteit Service aanbieden.

Actie
Deze samenwerking begint met een mooie voorjaarsactie! Een Toyota Aygo met gratis Cabrio dak. Zo heb je dit voorjaar meer fun dan ooit. De Aygo Cabrio is al leverbaar vanaf € 15.450,-. Er is al een Aygo vanaf € 12.495,- of Private Lease € 205,- p/m op basis van 4 jaar 12 jaar schadevrij 10.000 km per jaar.

Contact
Bij Autobedrijf Schreurs helpen ze u graag op weg! Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een afspraak maken? Dan horen zij graag van u. Bij Autobedrijf Schreurs aan de Nijverdalseweg 138 in Rijssen geven ze een betrouwbaar, transparant advies en helpen ze u graag verder. Bel 0548-518860 of kijk op autoschreurs.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker