Afbeelding

Voedsel- en kledingbank kan steun gebruiken in crisistijd

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - De huidige crisistijd is een grote uitdaging voor veel gezinnen. Zeker mensen die het voor de pandemie al niet breed hadden, kunnen door deze situatie extra in de knel zijn gekomen. Voedselbanken in heel Nederland zagen dan ook toegenomen vraag naar voedselhulp. Maar ook op andere fronten blijkt dat we juist nu meer moeten doen om onze naasten te helpen.

De Voedselbank Rijssen-Holten is bijzonder dankbaar voor de inzet van alle vrijwilligers en zeker ook de vele sponsoren die zich inzetten om voedselhulp aan lokale gezinnen te bieden. Naast de basishulp zijn er ook af en toe bedrijven die wat extra’s willen doen voor de medemens, zoals in maart nog het Achteresvarken in Enter, die 300 droge worsten doneerde.

Steun ze
Of u nu ondernemer of inwoner bent, ook u kunt de voedsel- en kledingbank steunen met een donatie in geld of goed. Kijk voor donatie-mogelijkheden en meer informatie op: www.oudeplus.nl Ook wanneer u juist hulp nodig hebt.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 7 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 12 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 15 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 15 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 17 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41