Afbeelding

Column: Nog twee weken te gaan

Column

Als we terugkijken op de afgelopen negen weken bij Matsi.nl en Bakkerij Nollen, voelen we ons trots en blij met deze unieke stageplek. Wij, Daniela en Jort, zijn samen de uitdaging aangegaan om de pop-up store van Matsi.nl tot een groot succes te maken. Met nog slechts twee weken te gaan, kunnen we met vertrouwen zeggen dat we het maximale uit onze stage hebben gehaald.

Het begon allemaal met een idee: laten we mensen naar onze pop-up store trekken door middel van leuke acties. En dat hebben we gedaan! Een van onze evenementen was een Paasactie, waarbij we een speurtocht door het centrum organiseerden voor kinderen. Het was geweldig om de glimlach op hun gezichten te zien terwijl ze genoten van de activiteit en afsluitend van de heerlijke bakkersproducten van Nollen.

Maar we hebben nog meer gedaan. Met Valentijn een actie bedacht en een paar weken later stonden we ook op de restantenmarkt, waar we producten tegen gereduceerde prijzen aanboden. Het waren goed geslaagde acties. Het was de leuk om nieuwe klanten te verwelkomen en onze naamsbekendheid te vergroten.

En nu, met nog maar twee weken te gaan, bereiden we ons voor op de volgende actie: “Jouw Maat, Jouw Prijs”. Het concept is eenvoudig, klanten kunnen een paar Italiaanse schoenen kiezen uit onze collectie en de prijs wordt bepaald door hun schoenmaat. We hopen dat dit een groot succes zal worden en dat we onze stage met meerdere verkopen kunnen afsluiten.

Terwijl we bovenstaande woorden schrijven, realiseren we ons hoeveel we hebben geleerd tijdens onze tijd bij Matsi.nl en Bakkerij Nollen. Het was een ervaring die we nooit zullen vergeten en die ons zal helpen in onze toekomstige carrières. Maar voor nu kijken we uit naar de komende twee weken, waarin we nog meer mensen willen verwelkomen in onze pop-up store en natuurlijk veel schoenen hopen te verkopen.

Daniëlla Yousef en Jort Altena
Opleiding Retail manager

Matsi.nl is een onderwijs initiatief van het ROC van Twente en CSG Reggesteyn in samenwerking met de gemeente Rijssen-Holten en de provincie Overijssel. Matsi.nl is opgezet als community waar Onderwijs, Overheid en Ondernemers samenkomen.

Manuela Nzenge
'Special One' Manuela gaat met Peter Douglas theater in 9 uur geleden
Afbeelding
Kids Challenge op het BikePark 18 mei, 17:49
Stichting Parkgebouw Rijssen krijgt 7.712 euro subsidie uit het Cultuurbudget.
Subsidie uit Cultuurbudget voor vijf organisaties 18 mei, 09:47
Afbeelding
Teams De Waerdenborch houden benefietavond 17 mei, 18:36
Verliepen de Oranjedagen overdag zeer goed. 's Avonds maakten sommige jongeren er een potje van door overmatig alcohol- en drugsgebruik.
Buitensporig alcohol- en drugsgebruik 17 mei, 11:35
Kom van alles te weten over uilen en muizen.
Kom uilenballen uitpluizen in het Natuurmuseum 17 mei, 08:40
Welk koppel waar mag vissen wordt voor de wedstrijd door loting bepaald.
Ons Vermaak houdt koppelwedstrijd 16 mei, 18:18
De bibliotheek heeft ook veel boeken met extra grote letters.
De Bibliotheek is er voor iedereen en zeker ook voor ouderen 16 mei, 12:12