Afbeelding

Dagbesteding houdt voor de eerste keer een kerstmarkt

Algemeen

NIJVERDAL - Twente Uniek is een dagbestedingslocatie van Philadelphia Werk en Begeleiding. Hier kunnen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt zich verder ontwikkelen in hun talenten of aan hun welzijn werken. Tijdens de dagbesteding worden er ontzettend veel mooie dingen gemaakt die de deelnemers graag voor verkoop aan willen bieden. Daarom houdt Twente Uniek op woensdag 7 december van hun eerste kerstmarkt op het industrieterrein van Nijverdal.

Na de nodige inspanningen van vorig jaar, waarbij de markt helaas afgelast moest worden in verband met de Covid-maatregelen die destijds van kracht waren, zijn de medewerkers nu weer volop aan de slag gegaan met de nieuwe voorbereidingen voor dit jaar. Op de afdeling houtbewerking is er de afgelopen tijd hard getimmerd en geklust en zijn er mooie kerstartikelen gecreëerd, de bakkerij is druk bezig met de productie van kerstkransjes en de voorraad snert is in de maak. De bakkers van Twente Uniek zullen op de dag van de kerstmarkt overheerlijke verse oliebollen voor u bakken. En de mensen van de creatieve afdeling zullen prachtige kerststukken te koop aan bieden.

Naast de inzet van Twente Uniek zijn er ook een groot aantal standhouders die zich hier zullen presenteren met hun koopwaar. Dit zal een gevarieerd aanbod zijn van decoratieve artikelen, klein-meubelen, kaarsen, spellen, allerhande lekkernijen et cetera. Naast al het leuks en lekkers kan ook gekeken worden naar demonstraties van onder andere een scoutinggroep en kan worden meegespeeld met het rad van fortuin waarbij er aantrekkelijke prijzen te winnen zijn. Omdat het een feest voor jong en oud is, is er voor de kinderen genoeg te doen. Ze kunnen bijvoorbeeld cupcakes versieren, grabbelen in de grabbelton of zich uitleven op het springkussen.

Samen met de inzet van de deelnemers van Twente Uniek en een echte kerstman die tijdens de kerstmarkt rondloopt zal deze kerstmarkt bezoekers in kerstsferen brengen.

De kerstmarkt vindt plaats op woensdag 7 december van 13.30 tot 19.00 uur. Het adres is Energiestraat 19a en parkeren kan bij de Voordeelmarkt of op de parkeerplaats van Kartplaza bij het klimgedeelte.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 10 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 15 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 16 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 17 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54