Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart)
Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart) Foto: J.Q. Zwart

Looft den Heer uit Notter geeft Passie-paasconcert

Algemeen

NOTTER/WIERDEN - “In deze drukke tijd rondom Pasen nodigen wij, Christelijk Gemengde Zangvereniging “Looft den Heer” uit Notter, iedereen van jong tot oud van harte uit voor ons Passie-Paasconcert. Dit concert is D.V. zaterdag 8 april aanstaande in de Dorpskerk in Wierden”, aldus de leden van de zangvereniging. 

“Tijdens dit concert willen wij samen stil staan bij het lijden en sterven van Jezus Christus, onze Verlosser. Uiteraard blijven wij op deze stille zaterdag niet alleen maar achterom kijken, maar blikken we ook alvast vooruit naar de opstanding van onze Heer”, zo laat het koor weten.

Het belooft een concert te worden met ruimte voor bezinnen en vieren, verootmoediging en verlossing en uitkijken naar de toekomst. Naast de bekende en nieuwe liederen die Looft den Heer zal laten horen, is er ook veel ruimte voor samenzang en kan samen genoten worden van muzikale intermezzo’s.

Medewerkers tijdens het concert zijn Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (piano) en Cloë Elsenaar (viool). De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart.
Het concert begint om 19.30 uur in de Dorpskerk, Burg. v.d. Bergsplein in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. “Viert u en vier jij met ons mee?”

Meer informatie over het koor en de concerten is te vinden op www.loofdenheer.nl

Afbeelding
Zomerserie orgelconcerten in de Schildkerk 27 mei, 17:49
Afbeelding
H. Dionysiuskerk is open tijdens Open Kerkendag 27 mei, 07:55
Afbeelding
s.v. Rijssen met 2-0 onderuit in wedstrijd tegen RSKV Bornerbroek 26 mei, 19:53
Afbeelding
Oproep voor 'krakersrellen' van zwembad De Koerbelt 26 mei, 17:55
Afbeelding
Geslaagd weekend voor SVOD turnsters in België 26 mei, 15:54
Afbeelding
Canon Rijssense kerken staat online 26 mei, 11:50
Afbeelding
'Ons Vermaak' houdt jeugdviswedstrijden 26 mei, 09:50
Afbeelding
Hele buurt wil lindebomen Haarstraat juist kappen 26 mei, 08:03