Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart)
Looft den Heer uit Notter (foto: J.Q. Zwart) Foto: J.Q. Zwart

Looft den Heer uit Notter geeft Passie-paasconcert

Algemeen

NOTTER/WIERDEN - “In deze drukke tijd rondom Pasen nodigen wij, Christelijk Gemengde Zangvereniging “Looft den Heer” uit Notter, iedereen van jong tot oud van harte uit voor ons Passie-Paasconcert. Dit concert is D.V. zaterdag 8 april aanstaande in de Dorpskerk in Wierden”, aldus de leden van de zangvereniging. 

“Tijdens dit concert willen wij samen stil staan bij het lijden en sterven van Jezus Christus, onze Verlosser. Uiteraard blijven wij op deze stille zaterdag niet alleen maar achterom kijken, maar blikken we ook alvast vooruit naar de opstanding van onze Heer”, zo laat het koor weten.

Het belooft een concert te worden met ruimte voor bezinnen en vieren, verootmoediging en verlossing en uitkijken naar de toekomst. Naast de bekende en nieuwe liederen die Looft den Heer zal laten horen, is er ook veel ruimte voor samenzang en kan samen genoten worden van muzikale intermezzo’s.

Medewerkers tijdens het concert zijn Ronald IJmker (orgel), Jan Lenselink (piano) en Cloë Elsenaar (viool). De algehele leiding is in handen van dirigent Jan Quintus Zwart.
Het concert begint om 19.30 uur in de Dorpskerk, Burg. v.d. Bergsplein in Wierden. De deuren gaan om 18.45 uur open. De toegang is gratis, wel wordt er een collecte gehouden voor de gemaakte kosten. “Viert u en vier jij met ons mee?”

Meer informatie over het koor en de concerten is te vinden op www.loofdenheer.nl

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 55 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 1 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 2 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 15 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 17 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 21 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 22 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 23 uur geleden