Rene Jansen is CEO en oprichter van Ungap.
Rene Jansen is CEO en oprichter van Ungap. Foto: OI NTorella

RJ gaat na 20 jaar verder onder de nieuwe naam Ungap Technologies

Algemeen

RIJSSEN - RJ Collaborations Solutions maakte maandag 22 mei bekend dat zij na 20 jaar verder gaan onder een nieuwe naam: Ungap Technologies. In oktober 2022 verhuisde Ungap al naar hun nieuwe pand aan de Ethaanstraat 3 in Rijssen. 

Rene Jansen, CEO en oprichter: “In ons nieuwe pand presenteren wij de nieuwste hybride videoconferencing-oplossingen in ons inspiratiecenter in nauwe samenwerking met toonaangevende partners zoals Microsoft, Zoom, Google, Neat, Logitech, Barco, Avocor en Philips.

De kloof overbruggen

Volgens Jansen is de nieuwe naam een bewijs van de toewijding van het bedrijf aan hun klanten. “We zijn toegewijd om nauw samen te werken met onze partners om hun behoeften te begrijpen. Dit stelt ons in staat om oplossingen te bieden die hybride samenwerking en communicatie makkelijker maken en hun bedrijven succesvoller”, zei hij.

De nieuwe merkidentiteit van Ungap, inclusief de naamswijziging, vertegenwoordigt de inzet van Ungap voor innovatieve, vooruitstrevende en eigenzinnige oplossingen die communicatie en samenwerken in de huidige hybride wereld verbeteren. “We zijn verheugd om onze nieuwe naam en merk te onthullen”, aldus Jansen. “Ungap is een naam die ons DNA en onze missie om de kloof tussen mens en technologie te overbruggen echt weergeeft.”

Bring out the best in people

De nieuwe missie van Ungap luidt: Bring out the best in people. Al 20 jaar zet Ungap, voorheen onder de naam vanRJ Collaborations Solutions, zich in om samenwerken onafhankelijk van tijd en locatie mogelijk te maken door techniek in te zetten en zo mensen te versterken. De naam Ungap staat voor het creëren van een brug tussen mens en techniek door de techniek simpel te maken en ‘gewoon zijn werk’ te laten doen. “Zo maken we het verbinden van mensen eenvoudig en samenwerken leuk.”

Ungap ontwikkelt oplossingen voor Smart collaboration. “Samen met onze partners zoeken wij altijd naar de werkelijke behoefte en hoe we het toekomstperspectief voor hun mensen en business beter en mooier kunnen maken. Mooier door eenvoudig, plezierig en efficiënt samen te werken. Beter door de techniek voor verduurzaming en echte verbinding in te zetten”, zegt Jansen tot slot.

NS Station Holten
De Holtense Poort opent de deuren van Station Holten 1 uur geleden
Excelsior'31 speelt 8 maart tegen Morado CF.
Futsallers Excelsior'31 nipt ten onder tegen Sportclub Olympic 18 uur geleden
Afbeelding
Eerste kievitsei van Overijssel gevonden 20 uur geleden
Doelpuntenmakers Mike Jansen en Mark Breukink finetunen hun offensieve tactiek.
Positie in competitieklassement s.v. Rijssen verstevigd na winst 22 uur geleden
Afbeelding
Gemengd koor Cantica houdt een Paaszangavond in Holten 3 mrt, 18:26
Afbeelding
Taxatiemorgen in Stadshotel Rijssen 2 mrt, 18:07
Afbeelding
Expositie "Gli Affetti" in de Nagelhoutzaal 2 mrt, 12:48
The Clarks gaven al vele optredens in binnen- en buitenland. Op vrijdag 5 april staan zij op het podium bij Lucky!
Brommers kiek'n bie Lucky met The Clarks en Annet op 5 april 1 mrt, 20:07