Afbeelding

Eerste team Badminton Holten speelt gelijk

Sport

Maandag 23 januari speelde het eerste team van BC Holten een thuiswedstrijd tegen Hoogerheyne 1 uit Heino. Holten staat op de derde plaats in de eerste klasse en de tegenstander staat op de tweede plek dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie en spannende wedstrijd. Een tegenvaller voor Holten was het ontbreken van Pieter Aarsen vanwege een spierblessure. Jeffrey Ouwerkerk was zijn vervanger. Verder bestond het Holtense team uit Harold Konijnenbelt. Gea Stam en Lidy Kuiper.

De vier enkels lieten meteen zien dat beide teams aan elkaar gewaagd waren: Harold en Lidy wonnen, maar Jeffrey en Gea verloren wat resulteerde in een tussenstand van 2-2.

De herendubbel werd duidelijk verloren met 15-21 en 11-21. De dubbel van de vrouwen begon met verlies in de eerste set maar Lidy en Gea (foto)  wisten na een slimme tactische wijziging de tweede en derde set zonder problemen na zich toe te trekken. Na de 3-3 tussenstand moesten de gemengd dubbels de beslissing brengen. Harold en Lidy speelden een spannende driesetter met wisselende kansen maar de laatste beslissende set werd helaas verloren met 15-21. Gea en Jeffrey deden er ook drie sets over maar wisten de laatste set wel te winnen (21-18).  De eindstand van 4-4 was een terechte afspiegeling van een spannende en sportieve strijd tussen twee gelijkwaardige teams.

Afbeelding
De Nationale Molendag 55 minuten geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 13 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 15 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 19 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 20 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 21 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00