Afbeelding

De Mors houdt dubbel gevoel over aan de wedstrijd.

Sport

Afgelopen zaterdag stond de altijd lastige wedstrijd tegen LIVO op het programma. De uitwedstrijd werd in de allerlaatste seconde van de wedstrijd beslist door een doelpunt van keeper Jorg Jansen. De Mors was erop gebrand om het verlies van de voorgaande wedstrijd tegen VZPC recht te zetten.

De Mors begon dan ook sterk aan de wedstrijd en kwam snel op een 2-0 voorsprong. Deze periode maakte LIVO een 2-tal aansluitingstreffers en bleven zij in het spoor van De Mors. De 2de periode scoorde LIVO binnen 1,5 minuut 3 keer. De Mors bleef strijd leveren en scoorde nu 2 aansluitingstreffers. Halverwege de wedstrijd stond het dan ook 5-6 in het voordeel van LIVO. Vanaf de 3de periode ging het mis, en leek het alsof De Mors niks meer goed kon doen bij het arbitrale duo. Er vonden een aantal discutabele beslissingen plaats die indirect doelpunten opleverde voor LIVO. Een van deze beslissingen was het wegsturen van de coach Johan Koenderink. De Mors herpakte zich en ging over op een zware pressing, dit pakte ondanks de zware foutenlast toch goed uit. De Mors kwam weer helemaal terug in de wedstrijd, maar moest toch toezien dat LIVO de bevrijdende 9-11 scoorde en daarmee de wedstrijd won. De Mors houdt een dubbel gevoel over aan deze wedstrijd, er had zeker meer ingezeten dan deze nederlaag. De eerst volgende wedstrijd is de kraker tegen NDD, de respectievelijke nummer 2 en 3 van de ranglijst. Deze zal worden gespeeld op 18 februari 20:30 uur te Rijssen.

Afbeelding
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 10 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 12 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 16 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 18 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54