Afbeelding

Verse maaltijden aan huis

Algemeen

Jan Dijsselhof is een horecaman in hart en nieren. Na ruim dertig jaar horeca, waarvan de laatste zeven jaar restaurant De Kroon in Hellendoorn, bezorgt hij nu verse maaltijden aan huis als franchise-ondernemer van 'Eten met gemak'.

De vrijheid en de grote keuze aan koel-verse maaltijden is wat Jan aantrok in de franchiseformule 'Eten met gemak'. Daarmee bezorgt hij in de hele regio dagelijkse verse maaltijden bij mensen thuis. "Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, iets wat een relatie met horeca heeft. Dat gevoel van 'het roer om' had ik heel sterk na een periode van ruim 33 jaar in voornamelijk leidinggevende horeca-functies." Jan bezorgt de maaltijden in de gemeenten Raalte, Ommen, Twenterand, Almelo, Wierden, Rijssen-Holten en Hellendoorn. Zijn klanten zijn heel divers: van zelfstandig wonende ouderen, alleenstaanden, tweeverdieners, vrachtwagenchauffeurs en gewoon mensen die geen zin of tijd hebben om een lekkere en gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Eenvoudig bestellen

,,Bestellen kan op verschillende manieren," legt hij uit. ,, Via een papieren bestellijst, een online bestelsysteem of de webshop van Eten met Gemak. De maaltijden worden op drie leverdagen in de week bezorgd. Omdat de koel-verse maaltijden minimaal zeven dagen houdbaar zijn, kun je voor de hele week bestellen en ervan genieten. Honderd procent gemak." Via de website www.etenmetgemak.nl/jan kun je zelf je maaltijden kiezen. Middels postcode-toetsing is te zien of de maaltijden ook in jouw regio bezorgd worden. De gerechten worden na het bestellen vers gekookt in de keukens van Eetgemak in Katwijk en Beekbergen met verse ingrediënten uit het seizoen, vervolgens terug gekoeld tot 5 graden en luchtdicht afgesloten.

Van stamppot tot roti

Er is voor ieder wat wils, ook voor de vegetariër en diegenen die graag biologisch of multi-culti eten. Het aanbod varieert per seizoen. ,,Populair op dit moment zijn de stamppotten. Maar ook de buitenlandse gerechten zoals Surinaamse roti, bami en nasi vallen erg in de smaak. Ook de liefhebber van de meer traditionele gerechten zoals aardappelen, vlees of vis, groenten en diverse pasta's komt aan zijn trekken." Speciaal dieet? Jan bezorgt ook zoutarme, glucose/lactosevrije en koolhydraatarme maaltijden.

Bezorgd tot in de koelkast

,,Het bezorgen van de maaltijden is voor veel klanten ook een sociaal momentje. Ik bezorg tot aan de koelkast en niet tot aan de deur. Vooral voor ouderen erg prettig. Ik maak zelfs mee dat ze me vragen een telefoonnummer op te zoeken en een telefoon te repareren. Dus het maatschappelijke aspect staat ook hoog in het vaandel en met mijn horeca-achtergrond ga ik hier professioneel mee om."

Kijk op www.etenmetgemak.nl of bel Jan (0548) 820 900

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 11 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 12 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 17 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 18 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 19 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54