Afbeelding

Badmintonners Holten blijven winnen

Sport

HOLTEN - Het eerste team van BC Holten speelde in de voorjaarscompetitie tegen streekgenoot Union uit Goor.

Holten staat bovenaan, Union op de derde plek. Het Holtense team ging vol vertrouwen de strijd aan in sporthal 't Mossink want de uitwedstrijd had al een ruime overwinning van 5-1 opgeleverd. Gustaaf Riemersma, Jos Dorresteijn, Annet Dijkstra en Yvonne Beuker waren de spelers die in de thuiswedstrijd in het veld stonden. De avond begon wat moeizaam met een nederlaag.

Na drie sets bleken de Goorse mannen te sterk in de dubbel. De beide heren van Union speelden erg goed en waren ook in de overige wedstrijden de sterke schakels in het Goorse team. Maar de Holtense vrouwen waren duidelijk beter dan de Goorse. Dat bleek al in de vrouwen dubbel die gemakkelijk werd gewonnen. De vier mixen hadden een spannend verloop: twee werden in drie sets beslist, maar uiteindelijk werden ze alle vier door Holten gewonnen. De eindstand werd dus 5-1, een kopie van de uitwedstrijd. Door dit resultaat staat het eerste Holtense team stevig aan kop in de voorjaarscompetitie met een goed vooruitzicht op het kampioenschap.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 26 minuten geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 5 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 8 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 9 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 22 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41