Afbeelding

Gelijkspel voor badmintonners Holten

Sport

HOLTEN - Het derde team van BCH speelde maandag 8 januari weer de eerste thuiswedstrijd na de winterpauze en dat was zoals altijd weer even wennen na de tijd van oliebollen en weinig training.

Plaats van handeling was sporthal 't Mossink en de tegenstander kwam deze keer uit Borne. Het eerste team uit die plaats staat enkele plaatsen hoger in de derde klasse van de regiocompetitie. Holten 3 speelde in de volgende samenstelling: Annet Dijkstra, Yvonne Beuker, Youri Hissink en Jos Dorresteijn. De eindstand van 4-4 doet vermoeden dat sprake was van een gelijkopgaande strijd maar dat was in de afzonderlijke partijen zeker niet het geval. Alle wedstrijden werden zonder verlengingen in twee sets beslist en dat gebeurt niet vaak. De partijen werden ook nog eens met duidelijk verschil gewonnen en verloren. Jos Dorresteijn en Annet Dijkstra wonnen hun enkel overtuigend. Dat gold ook voor de heren dubbel van Jos en Youri en de gemengd dubbel van Youri en Yvonne (foto). De overige parijen leverden verlies op voor het Holtense team. Het eindresultaat bracht uiteindelijk evenwicht met een gelijkspel van 4-4. Voor beide teams betekent dit consolidatie in de middenmoot van de derde klasse. 

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 11 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 15 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 18 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 18 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 20 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41