De Reginox-bedrijvenloop!

Algemeen

RIJSSEN - De Reginox-bedrijvenloop, een vast onderdeel van de Assistverzuim-Rijsserbergloop, heeft nu al een record aantal teams. "We hebben op dit moment, twee maanden voor de Rijsserbergloop al meer dan 100 teams en dat worden er met de dag meer!" aldus de organisatie. Wil je als bedrijf nog mee doen, schrijf je dan snel in, want VOL = VOL!

Bedrijven laten hun werknemers graag meedoen met de Reginox-bedrijvenloop, want een fitte werknemer presteert beter, is minder vaak ziek en is ook gemotiveerder met zijn werk bezig. Door het aanbieden van een bedrijvenloop bevordert de Reginox de teambuilding en biedt bedrijven en instellingen de mogelijkheid zich op een originele en sportieve manier te presteren en te promoten. Reginox vindt dit belangrijk en is daarom dit jaar al voor het 10e jaar op rij de trotse hoofdsponsor van deze bedrijvenloop. Naast een sportieve prestatie is de Reginox-bedrijvenloop vooral gezellig. Voor en na de loop worden de bedrijvenlopers verwend in de VIP-tent met een hapje en een drankje. Vanuit de tent zal er op een groot LED-scherm live-beelden gezien kunnen worden van de lopers die de Rijsserberg aan het beklimmen zijn. Na de loop is er een gezellig afterparty! Als organisatie staat naast sportiviteit en gezelligheid de veiligheid van onze deelnemers hoog in het vaandel. Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, hebben wij per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Gezien het grote aantal voorinschrijvingen gaat de organisatie er van uit dat er dit jaar geen na-inschrijving op de 5 en 10 km kan plaatsvinden. Wil je dus verzekerd zijn van een startnummer schrijf je dan nu in, want VOL = VOL! Elke 30e inschrijver ontvangt van de organisatie het startnummer GRATIS! Daarnaast wordt er onder alle voorinschrijvers nog een sportvoedingpakket verloot! Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10km een schitterend uniek functioneel loopshirt. Bij andere lopen betaal je al gauw € 15,00 extra voor een shirt. Bij de Rijsserbergloop krijgen de atleten het voor de geleverde prestatie! De Rijsserbergloop gaat over een schitterend parcours. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan. Beide hebben als baken de Rijsserberg in het parcours. Daarnaast is er ook nog een 1,5 km voor de jeugd van 7 t/m 12 jaar. En voor de allerkleinsten is er de Bambinoloop: kinderen van 0 t/m 6 jaar kunnen hier GRATIS aan meedoen. Zij mogen 400m (1 ronde om de atletiekbaan) onder aanmoediging van papa's, mama's, opa's en oma's lopen. Na afloop ligt de welverdiende medaille klaar! Kijk voor meer informatie en inschrijven op: www.rijsserbergloop.nl

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 11 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 16 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 19 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 19 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 21 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41