Afbeelding
Foto: Steyn Eshuis

Verbouwingsopruiming van start bij UNIQUE

Algemeen

NIJVERDAL - Nu bekend is dat UNIQUE gaat verhuizen en de ruwbouw afgerond is, kan het opruimen van de collectie in de huidige winkel gaan beginnen. Het nieuwe gebouw gelegen aan het Keizerserf van Nijverdal gaat nu de afrondingsfase in.

De meeste werkzaamheden spelen zich nu aan de binnenkant af. 'Vaak loopt een verbouwing niet als gepland en kom je altijd wel voor verrassingen te staan, gelukkig loopt alles op schema en hebben we nog wat speling voor de opening', vertelt Steyn Eshuis. Samen met een architectenbureau is er uitvoerig nagedacht over het interieur van de nieuwe winkel. 'We willen geen donkere winkel meer, het moet stoer en robuust zijn, maar wel in combinatie met frisse lichte tinten. Dik staal en grof houtwerk hebben we de laatste 10 jaar genoeg gezien, het gaat nu weer een hele andere kant op', aldus Steyn.
In toonaangevende winkels zie je dat er onder andere steeds meer ruimte wordt vrijgemaakt voor bijvoorbeeld branchevreemde producten, presentatie en aankleding van je winkel of extra ruimte om de klant in de watten te leggen. Je hoeft een winkel niet meer vol te proppen met zoveel mogelijk stellingen om er maar zoveel mogelijk kleding in te kunnen hangen.
Met de zomervakantie voor de deur begint de klok nu wel te tikken en wordt het tijd om de huidige collectie af te prijzen. Daarom zal vanaf 6 juni de verbouwingsopruiming beginnen en opent er in de kelder nog een extra outlet afdeling. Alles moet weg, want begin september zal ook deze winkel compleet verbouwd worden. De winkel wordt omgetoverd tot een dameskledingwinkel en opent straks onder een nieuwe naam.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 10 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 14 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 17 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 17 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 19 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41