Afbeelding

Tweede editie van Jak&Rock

Algemeen

RIJSSEN - Nadat de eerste editie van Jak&Rock in 2017 een meer dan groot succes was, organiseert de organisatie op vrijdag 29 juni een tweede editie op sportpark de Koerbelt.

Daar waar afgelopen jaar de bands Handy Joe, John Cornwill & 7NA op het podium stonden, is er nu een volledig nieuwe line-up. Tijdens de tweede editie zullen de bands Kneiters (boerenrock), Bizar (90's – 00's) en Ambush (blues- rockband) acte de presence geven op het hoofdpodium.

Meerdere podia's
Nieuw is dat er dit jaar ook gekozen is voor een 'unplugged' podium in de kantine van de voetbalclub, waar de bands Triple en de Rijssense band Hardboard akoestische muziek ten gehore zullen brengen. Wat ook nieuw is tijdens de tweede editie, is de ondernemersborrel met een derde podium waarbij de ondernemer centraal staat. Tijdens de ondernemersborrel zal Triple de muziek verzorgen waarbij je als ondernemer lekker kunt netwerken met collega-ondernemers. Dit onder het genot van een hapje, klaar gemaakt door de Kroon uit Rijssen, en drankje. De ondernemersborrel begint om 17.00 uur en duurt tot 20:00 uur waarna de deuren opengaan van Jak&Rock. Meer informatie hierover is te vinden op www.jakenrock.nl/ondernemersborrel.

Streven
Nadat er tijdens de eerste editie circa 300 bezoekers op het terrein waren en er veel positieve reacties werden ontvangen, is het streven dit jaar het dubbele aantal bezoekers te verwelkomen. De organisatie heeft het doel om de komende jaren gestaag te blijven groeien, zodat de bezoekers nog lang kunnen genieten van het festival Jak&Rock. Voor meer informatie over Jak&Rock kunt u terecht op de website www.jakenrock.nl. De tickets zijn te koop via www.jakenrock.nl/tickets.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 4 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 6 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 19 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20