Hilda en Gea van Schrameijer wonen en slapen
Hilda en Gea van Schrameijer wonen en slapen Foto: Petra Koenderink

Schrameijer Wonen & Slapen

Algemeen

TUBBERGEN - Schrameijer Wonen is al ruim 42 jaar een begrip in Tubbergen en omstreken. Al sinds jaar en dag doen wij ons uiterste best om met een rugzak vol ervaring en passie u een passend interieuradvies te geven.

Daarbij is Schrameijer dealer van diverse merken, zoals UrbanSofa, H.E. Design, Maxfurn, Haros, Tower Living, Just Design, Koopmans en diverse anderen. Ook beschikken wij over een eigen meubelmakerij, waardoor we uw meubelen precies op maat kunnen maken. Ons motto is: alles is mogelijk!

Maatwerk meubelen
Wij leveren meubelen volgens de laatste trends en helemaal naar uw eigen smaak voor een geheel nieuw interieur of passend bij reeds aanwezige meubelen. In nauwe samenwerking met het oude ambacht van onze Smid kunnen wij ook aan de industriële wensen van onze klanten voldoen. Daarnaast werken wij nauw samen met meerdere meubelmakers die elke gewenste tafel of kast, zelfs naar eigen ontwerp, op maat kan maken. Waarna ook de gewenste afwerking en kleur van de klant wordt gekozen. In samenwerking met onze fabrikanten van banken en fauteuils, waaronder enkele Nederlandse, kunnen we ook dit op maat te leveren.

Vakmanschap
Onze meubelmakers zijn gespecialiseerd in het maken van maatwerktafels van massief eiken en teakhout. Elke maatwerktafel is exclusief handwerk volgens het oude ambacht. Het eikenhout dat gebruikt wordt voor de tafels is voorzien van het FSC-keurmerk en afkomstig uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Na minimaal 150 jaar heeft een eikenstam voldoende kracht en massa opgebouwd om verwerkt te kunnen worden in een van onze tafels. Vervolgens wordt het hout maandenlang buiten opgeslagen voor het de droogkamer in gaat. Uiteindelijk is het hout pas een jaar na het kappen geschikt om tot tafel verwerkt te worden. Per tafelblad wordt elke plank per stuk zorgvuldig uitgezocht, om deze vervolgens vakkundig en op geheel oud-ambachtelijke wijze te verwerken tot een prachtige tafel. Iedere tafel is uniek en tijdloos.

Gratis Interieuradvies
Stap binnen bij Schrameijer Wonen aan de Molenstraat in Tubbergen en proef meteen de gezellige, huiselijke sfeer in de winkel. Neus lekker rond tussen de meubelen, maak kennis met verschillende stijlen en laat je inspireren door een van onze interieuradviseurs onder het genot van een kop koffie. Heeft u liever advies bij u meubelkeuze in huis? Schrameijer biedt gratis interieuradvies aan huis. Onze interieuradviseurs komen graag bij u thuis langs en adviseren u graag op het gebied van styling en inrichting. Uiteraard kunt u ook een plattegrond en kleursamples meenemen naar onze showroom.

Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 9 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 10 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 15 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 16 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 17 uur geleden
Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 24 apr, 17:39
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 24 apr, 12:00
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54