Afbeelding
Foto: Rob Nijhuis

Vier de nazomer met het After Summer Festival

Algemeen

RIJSSEN - De voorbereidingen voor een nieuwe editie van After Summer Festival zijn weer in volle gang. De organisatie, bestaande uit twaalf Rijssenaren, heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan alweer de 18e editie. Het evenement zal dit jaar wederom twee dagen plaatsvinden op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september aanstaande.

Plaats van samenkomst is al sinds jaar en dag een weiland aan de Keizerdijk in Rijssen, halverwege Holten. Festivalvoorzitter omschrijft het festival als "een heerlijk nazomerfeest voor jong en oud met muziek van alle tijden, een hoop gezelligheid en een lekker biertje natuurlijk!"

Feest voor jongeren én ouderen
Op vrijdag start After Summer Festival met een 'Megapark' thema, een bekend fenomeen in onder andere Mallorca. Het feesteiland wordt vooral bezocht door Nederlandse en Duitse jongeren. Het feest zal deze avond dan ook een Duits/Nederlands karakter kennen. De verwachte gemiddelde leeftijd op de vrijdag zal tussen de 16 en 25 jaar zijn, zij kunnen los gaan op feestmuziek van onder andere DJ LArs & DJ Ivar en de Duitse Apres Ski topper DJ Ötzi (Tribute).

Bedrijvenuurtje
Op zaterdag om 18.00 uur zijn sponsoren van het festival en hun gasten welkom tijdens het jaarlijkse bedrijvenuurtje. Ook overige geïnteresseerden kunnen kaarten kopen voor het bedrijvenuurtje van het After Summer Festival. De feestavond gaat op zaterdag van start om 20.00 uur met de beste all time hits gespeeld door de getalenteerde coverband Round About Now. Deze band brak door als huisband van het RTL4 programma "The Big Music Quiz" met Humberto Tan als presentator. Ook DJ Lars staat deze avond weer aan de knoppen voor de nodige beats!

Scoor tickets!
Het After Summer Festival wordt gehouden van 31 augustus tot 1 september aan de Keizerdijk te Rijssen. Op vrijdag gaat het om 20.00 uur van start. Op zaterdag begint het bedrijvenuurtje omstreeks 18.00 uur en de feestavond om 20.00 uur. Voor meer informatie en het bestellen van tickets, ga naar: www.aftersummerfestival.nl en blijf op de hoogte via de Facebook pagina: www.facebook.com/asfrijssen

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 3 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 6 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 6 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 8 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 20 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 22 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20