Afbeelding

N-A-H Contactdag

Algemeen

HARDENBERG - In Nederland zijn naar schatting 650.000 mensen met niet-aangeboren hersenletsel. Bijvoorbeeld als gevolg van een ongeval, trauma, een beroerte, TIA, hersentumor of infectie. Jaarlijks lopen zo'n 140.000 mensen hersenletsel op. Om deze groep te helpen organiseert de patiëntenvereniging van Niet-Aangeboren Hersenletsel afdeling Overijssel een contactdag.

Deze contactdag zal gehouden worden op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 15.00 uur. De locatie ise: InteraktContour, Burgemeester Bramerstraat 228 in Hardenberg. Parkeren kan onder andere. onder het LOC+ Hardenberg. Er zijn vier workshops in de ochtend die na de middagpauze worden herhaald. Thema's zijn: Ronnie Gardner Methode, Techniek in zorg thuis, Mindfulness en Creatief bezig zijn. De dag wordt georganiseerd voor mensen met de eerdergenoemde aandoeningen; ook hun familieleden en vrienden zijn van harte welkom bij deze leerzame dag. Aanmelden kan via het E-mailadres ovcontactdag@gmail.com of via 06 -54 61 64 66 van Henk Klunder.
 

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 57 seconden geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 4 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 7 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 7 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 9 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 21 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 23 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41