Afbeelding

Makkinga interieurs ruimt op!

Algemeen

ALMELO - Makkinga interieurs is reeds sinds 1923 een begrip in Twente op meubelgebied en wil u laten genieten van al het moois op interieur gebied. Kies verstandig, ga voor stijlvol wonen en kwaliteit, maar betaal niet teveel. In onze showroom in Almelo presenteren wij u de mooiste collectie meubelen in vele stijlen, stoffen en kleuren.

Makkinga interieurs geeft nu forse kortingen op showroommodellen i.v.m. een nieuw concept. Bent u op zoek naar een nieuwe tafel, kast, dressoir, tv meubel, salontafel of een schilderij? Profiteer dan nu van deze actie met MINIMAAL 50% korting. Reden voor deze geweldige actie is verdere specialisatie in zitmeubelen en een nieuw concept relaxfauteuils (waar Makkinga reeds sterk in is), hetgeen verder uitgebreid word. Bekijk het mooie assortiment bij Makkinga interieurs en profiteer van de hoge korting op showroommodellen. Ook zal in november de nieuwe studio relaxfauteuils op maat gereed zijn, maar nu al heeft Makkinga daar een ruim aanbod in.

Kom gauw langs
Makkinga interieurs is gevestigd aan de Boddenstraat 36 (tegenover politiebureau) 7607 BN Almelo. Tevens zijn zij ook te bereiken op het telefoonnummer: 0546-698306. Voor meer informatie kijk op de website www.makkingainterieurs.nl. Maandags is Makkinga interieurs alleen geopend op afspraak. Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.30 uur, donderdag koopavond tot 20.00 uur, zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Overige openingstijden zijn mogelijk op telefonische afspraak.

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 1 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 4 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 4 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 6 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 18 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 20 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren