Afbeelding

Bijzondere techniek van Lyric helpt u weer horen

Algemeen

RIJSSEN / HARDENBERG - Veel slechthorenden worstelen met hun gehoorverlies. Ze hebben moeite om er openlijk over te praten, schamen zich en voelen zich onzeker. Omdat hoortoestellen hun problemen zichtbaar maken, stellen ze het gebruik ervan het liefst zo lang mogelijk uit. Wat grote gevolgen heeft voor het maatschappelijk functioneren en de kwaliteit van leven van deze mensen. Lyric, het onzichtbare en technologisch hoogwaardige hoortoestel van Phonak is dé optimale hooroplossing voor mensen met licht tot matig-ernstig gehoorverlies.

Wat maakt Lyric zo speciaal? Lyric is zo klein, dat het comfortabel en diep in de gehoorgang geplaatst kan worden. Daardoor is het 100% onzichtbaar en kan het 24 uur per dag en enkele maanden achterelkaar gedragen worden. Dus ook tijdens het sporten, slapen of douchen. Zonder enig onderhoud te plegen. 'Juist voor de beginnende slechthorende is de drempel om een hoortoestel te dragen hoog', zegt Marcel Kamps, Business Manager van Lyric. 'Bij mensen die nog werken en vol in het leven staan. Zij willen helemaal nog niet geconfronteerd worden met zichtbare hoorapparaten en zich daardoor "oud" voelen. Daarom wacht deze groep zo'n zeven tot tien jaar voordat ze iets ondernemen tegen hun gehoorverlies. Maar in die jaren gaan ze steeds slechter horen, waardoor ze op hun werk en ook in sociale situaties minder goed kunnen functioneren. En dat is natuurlijk zonde.'

Specialisten
Lyric-specialisten? Stegeman Hoortechniek, met vestigingen in Rijssen en Hardenberg, is gecertificeerd Lyric Partner vanaf het eerste uur. Er zijn 4 ervaren Lyric Specialisten werkzaam in het bedrijf die u graag informeren over de mogelijkheden van Lyric.

Demo-dag
Op 4 december organiseert Stegeman Hoortechniek Rijssen een Demo Dag met Lyric, waarbij u meer informatie krijgt over de Lyric en het ook vrijblijvend kunt proberen. (op 6 december bij Stegeman Hoortechniek in Hardenberg)

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 2 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 2 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 4 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 17 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 18 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 23 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines gisteren
Afbeelding
Super die Super Super gisteren