Afbeelding

Opbrengst collecte 'Kerstman' 1.226 euro

Algemeen

RIJSSEN - De collecte die de als 'Kerstman' verklede Rijssenaar Gerrit van de Riet hield voor de strijd tegen Alzheimer gedurende de jaarwisseling in het centrum van Rijssen, bracht het mooie bedrag op van 1.226,87 euro.

Het bedrag werd mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van 100 euro namens het bestuur van de Stichting Evenementenbegeleiding Goed Geregeld, waar Gerrit zelf ook een enthousiaste vrijwilliger van is. Ook de vier saxofonisten die voor kerstsfeer zorgen bij het winkelcentrum de Hoge Wal zorgden via hun instrumentenkoffer voor een mooie bijdrage, evenals de gulle gevers in het centrum van Rijssen zowel jong als oud.

Bestemming
Het door Gerrit ingezamelde geld is bedoeld voor de verbetering van de levenskwaliteit van dementerende mensen en hun leefomgeving. Het ingezamelde geld zal worden ingezet op de Alzheimer trefpunten in Rijssen en Twenterand en voor onderzoek naar Alzheimer. Gerrit dankt de gulle gevers voor hun bijdrage in de strijd tegen Alzheimer.

Dick Tukkers

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 5 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 20 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 21 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20