Afbeelding

Inloopspreekuren OV en solliciteren bij ZINiN

Algemeen

NIJVERDAL - Wat komt er allemaal bij een goede sollicitatie kijken en hoe reis je comfortabel met het openbaar vervoer. Vragen waarop tijdens de BreinReis inloopspreekuren Solliciteren en Openbaar Vervoer een antwoord wordt gegeven door deskundigen.

Het inloopspreekuur OV vindt plaats op woensdag 6 maart en voor vragen over solliciteren kunt u op donderdag 7 maart even binnenlopen in de ZINiN Bibliotheek in Nijverdal. Inloopspreekuur Openbaar Vervoer. Elke eerste woensdag van de maand is er het OV-inloopspreekuur. Hier kun je terecht met al je vragen over het reizen met het openbaar vervoer. De inloopspreekuren zijn op woensdag en donderdag van 11.00 tot 12.30 uur en van 18.00 tot 20.00 uur.

Goed advies
Vragen als "Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan?", "hoe werkt de 40% samen reis korting?" en "welk abonnement past het beste bij mij?" kunnen hier gesteld worden. Advies op maat wordt gegeven door OV-ambassadeurs. Ook kunnen ze je stap voor stap op de computer laten zien hoe de website van de NS werkt. Je vindt deze dienst aan de stamtafel op de begane grond in ZINiN Bibliotheek Nijverdal. De toegang is gratis. Tijdens het gratis inloopspreekuur kan iedereen terecht voor vragen over het samenstellen van sollicitatiebrieven of motivatiebrieven, het curriculum vitae, Personal Branding, het inrichten van LinkedIn-profielen, en het aangaan van sollicitatiegesprekken. Dit inloopspreekuur wordt op donderdag 7 maart in de bibliotheek in Nijverdal gehouden en is een samenwerkingsverband met Sheena Kozijn van Carrièrezaken, een allround sollicitatieadviesbureau uit Nijverdal. Zij geeft persoonlijke adviezen op gebied van solliciteren en loopbaancoaching.

Afbeelding
Juf Braaksel en de Magische ring 8 uur geleden
Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 13 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 15 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 16 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 17 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 25 apr, 19:42
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 25 apr, 18:11
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 25 apr, 13:41