Afbeelding

Toertocht en show oldtimers koningsdag Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - …Tja, en dan is de oldtimer weer als nieuw! Dit is het verhaal van een liefhebber voor oldtimers. Na jaren zoeken voor de bepaalde auto, vrachtwagen of tractor vind je hem dan soms ergens diep onder in Italië. Na hem gekocht te hebben volgt de volgende stap, hem weer als nieuw maken zodat hij soms nog mooier wordt dan hij ooit uit de fabriek is gekomen. Als hij dan helemaal klaar is, zijn we als oldtimerliefhebbers er toch best trots op. Dat willen we graag aan u laten zien, en daarbij onze verhalen vertellen.

Op de oldtimershow staan tractoren, vrachtwagens, brommers en auto's. Voor de auto's hebben wij tevens een toertocht georganiseerd. De tocht vindt plaats voorafgaand aan de oldtimershow die nabij het park wordt gehouden De ontvangst is vanaf 09.00 uur bij Mercedes Baan te Zuna waarna aansluitend en vanaf ca. 09.30 uur de start zal plaatsvinden. Na een prachtige en uitdagende route van ongeveer 60 km arriveren de auto's op de showlocatie bij het park om zich daar aan te sluiten bij de oldtimer trekker en vrachtauto liefhebbers.

Iedereen welkom
Deelname staat open voor iedereen met een oldtimer. De rit wordt gereden in de omgeving van Rijssen Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk. Om de mooie bolides wat te ontzien hebben wij bij het uitzetten van de route, zand en grindwegen vermeden. Voor de toertocht deelnemers is het handig om met twee personen te zijn om te kunnen navigeren. Informatie rondom je start- en verzameltijden volgen na de inschrijvingen. Wil je ook meerijden, of je oldtimer laten zien aan heel veel mensen. Meld je dan nu aan op www.oldtimer-rijssen.nl De oldtimershow begint vanaf circa 11.00 uur tot 16.00 uur. Als deelnemer wordt u verzorgd met eten en drinken! Deelname is op basis van vrije gift en wat overblijft doneren we aan de Oranjevereniging. De Oldtimershow en toertocht is op 27 april vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur op de parkeerplaats de Burijn, (tussen het Park en de Oosterhof). Kijk op: www.oldtimer-rijssen.nl

Afbeelding
Lintjesregen gemeente Rijssen-Holten 2024 2 uur geleden
Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 5 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 5 uur geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 7 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 19 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 21 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje gisteren
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 25 apr, 12:20