Afbeelding

Duurzaam zonnepark

Algemeen

RIJSSEN - Duurzaamheid is het cement tussen alle onderdelen van bouwbedrijf Roosdom Tijhuis. Dit streeft het bedrijf na in haar volledige kringloop, van sloop tot bouw en van de tekentafel tot de sleuteloverdracht.

Dit betrekken zij niet alleen op zichzelf, maar ook op leveranciers en klanten. Iedereen die met Roosdom Tijhuis te maken krijgt, merkt dat het bedrijf haar nalatenschap serieus neemt. Om haar duurzaamheidsambitie verder in te vullen heeft Roosdom Tijhuis onlangs een overeenkomst getekend voor de installatie van ruim 2.700 zonnepanelen. Leverancier ProfiNRG uit Utrecht zal deze zonnepanelen aanbrengen op de daken van de vestigingen aan de Ethaanstraat 7 en de Jutestraat 8 en 24. Als eind juni alle zonnepanelen operationeel zijn wekken zij samen ongeveer 702.500 kWh per jaar op, wat gelijk staat aan het gemiddelde jaarverbruik van 235 huishoudens. Met deze investering is Roosdom Tijhuis (bijna) volledig zelfvoorzienend en zet het bedrijf de volgende stap naar een duurzame toekomst. Kortom, een mooie ambitie voor dit bedrijf om een steentje bij te dragen aan het milieu.

Afbeelding
Laatste schooldag van CSG Reggesteyn FOTO's 24 minuten geleden
Afbeelding
Voorjaarsschoonmaak 40 minuten geleden
Afbeelding
De Nationale Molendag 2 uur geleden
Afbeelding
Duik in de wereld van het water tijdens Twentse Waterweken 14 uur geleden
Op Koningsdag zijn er veel mensen op de been. Je voorbereiden kan een kater voorkomen.
Veilig naar een evenement 16 uur geleden
Een groot oranjefeest wordt het zaterdag 27 april tijdens Koningsdag in het Volkspark en de Evenementenweide. (Foto: droneaanhuis)
Rijssen en Holten kleuren oranje 20 uur geleden
Afbeelding
Principeverzoek windturbines 22 uur geleden
Afbeelding
Super die Super Super 23 uur geleden